Aşık olduğunuz kişinin aşık olduğu kişiyi size anlatması

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
En çok sabır gerektiren bir durum. Kıskançlık ve kızgınlık duygularının karışımıyla bunu belli etmemeye de çalışmak. En zor his olsa gerek. Sakince durmak sağlam bi irade gerektirir kanımca. :dyg:

Uzaklaşıp kaçmak gerekir, dinledikçe kanatır.

cok garip bir hisdir
senin tanidigini sana tanitmak

Bunları genelde kanka ayağına takılanlar yaşar içten içe sever ama diyemez..

ohoo. ben psikolojisi bozuk bi insanım anlatmasın bana.

Geniş bir insanım dinlerim mutlu olması için tavsiyede bulunur ve elimden gelenide ardıma koymam mutlulugu hakkında. Ne de olsa bensiz her kiminle veyahut nasıl mutluysa öyle kalması möhim olan.

Hiç yaşamadım; lakin sakin kalıp dinlemek, tavsiye falan vermek bildiğin yürek ister.

tam anlamıyla dut yemiş bülbül gibi olmaktır.

Dereyi görmeden pacayi sivama durumu.Ona ask denmiyor maalesef. Ask okadar kolay olmuyor

O acı ile nasıl baş ediyorsunuz kendiniz bile şaşırıyorsunuz. Birde '' eee x nasıl'' dersiniz. Kendinizi mecbur hissediyorsunuz sanki. Bazen ağlarsınız onu bile görmez o kişi. Kalbine akar gözyaşların.
Acıdır acı. Başka bir şey değil.

Bu durum tek benim başıma mı geldi lan? Oturdum dinledim sonuna kadar sonra "die for metal" dedim gittim herkes bize baktı peh.

Yeri geldi sevgilisiyle görüşmesi için ortam ayarladım kızı getirdim falan. Yani olması gereken o bence yada çok safim gerçi yine olsa yine yaparım. öyle ışte .p

aşık oldugun kişi sana aşık oldugu kişiyi anlatıyorsa sen de onun aşık oldugu kişinin aşık oldugu ama askına cevap alamadığı kişiyi kendine aşık et. yok eğer aşık edemiyorsan, aşık edemediğin kişinin aşık olmadıgı kişinin aşık oldugu aşkını kendine aşık et en kötü, yok bunları da yapamıyorsan aşık olduasdjlkajsd

Geri