Aşık olduğunuz kişi başkasıyla evlenirse..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Ne yapardınız

• Unutmaya çalışırım

Kullanılan: 5 33.3%
  • İkisinide vururum

Kullanılan: 1 6.7%
  • İntihar ederim

Kullanılan: 1 6.7%
  • Mutluluklar dilerim

Kullanılan: 8 53.3%

• Kullanılan toplam oy
    15
ben evlilik yolunda bir adama neden aşıkım, bilmiyor muyum sevgilisi var, nişanlısı var... ya da unutamamış mıyım hala? ohhh şuna bak o yeni hayat kursun, ben hala üzüleyim, hala ona olan sevgimi besleyeyim... yok öyle... "bulurum birini" dkdksj barış manço'nun şovunda bunu işlemişler, herkesin jöle sürüp uğur'u örnek alması lazım

Son ana akadar bana umut verip gitti başkasıyla evlendi,aile kurduktan sonra çok görüşmek istedi,çocuklarını tanıştımak istedi ama asla görüşmedim görüşmem.

abi düşünsene sen ona aşıksın o gidio başkasıyla sewgili oluo. bi insan bi insana bunu yapmaz...

Ruh halime gore degisir tepki ve dusuncelerim. Ya dusunsenize; asik oldugunuz insan baskasi ile evleniyor. Ben tahammulsuz insanim, zarar veririm. Muhtemelen yasiyor olsalar bile ölmek isterlerdi. Yaparim. Benim sevip mutlu olamadigim hatunla kimse mutlu olamaz. Tam bir serefsiz ve belayim.

Yaşadık birader. Onun da kralını yaşadık.

queen’ den show must go on şarkısını dinleyerek sahilde bi kaç tur atarım.

Allah mutlu etsin. Ne diyeyim.

ikisini de vurmak yaralarımı sarabilir ama bjsjsj bi şey yapmam. mutluluklar da dilemem ne halleri varsa görsünler deyip zırlarım bi. sonra geçer.

Evlendi.
Sonuç olarak dimdik ayakta kaldığımız yerden yeni aşklara yelken 64773 denemeleri ile hayatı devam ettiriyoruz.

Evlenmedi de sefgili yaptı. .
Bu aciyi asla tarif edemem..

Onu da yaşadık......hiç bir poh yiyemedik hatta gidip düğünde halay bile çektik bee aga
Daha bize bişey komaz.....

Geri