Bu duyguyu yaşadım işte. Şimdi ben birine aşık oldum, diyemiyorum tabi. Neyse bizim aramıza uzunca bir zaman girdi, görüşmedik. Sonra bir şekilde ulaştı bana, bir özlemişim bir özlemişim anlatamam. Sonra geçen zamandaki değişikliklerden bahsediyoruz benimki tamamen kariyerimsi, gelişimsi, değişimsi şeyler. Sende ne var ne yok dedim, dedi ben işte birisiyle birlikteyim. Ah ne hoş çok sevindim dedim ama içim kan ağlıyor. Ulan gururundan pas vermedin, verdiği pası almadın salak kız diyorum içimden ama gurur on numara tabi ki. Neyse efendim sonra kendinden emin değilmiş ama kıza umut verdiği için yarı yolda bırakamazmış, öyle de karakterlidir işte, canını yidiğim. Adını kalbime yazdım, mutlu olsun. O duyguyu iyi bilirim. Nikahına çağırsa şahidi falan da olamam, zaten şu an nişanlanmıştır herhalde, kıskançtı da sevgilisi. Ben de kahrımdan ölürüm yani. Hâlâ bilmez ama içten içe seviyorum kendisini. İnşallah böyle nişanlısı kadar da sever o da.
Neyse işte itirafın büyüğünü yaptım iki dakikada, Allah beni ne etmesin. Kıvamı koyu, şekeri az, tarçını bol bir salep lütfen.