Aşık olduğun kişinin sevgilisinin var olduğunu öğrendiğin an

Konu sahibi son olarak 3077 gün önce görüldü
Sevgilisi varsa nasıl aşık olabilirsin ki?

Hic başıma gelmedi.cünkü ondan önce aşık olmadım. Aşık olduğum kişinin sevgilisiyim.p

B.k gibi hissedersin.:T: Hain planlar kurup vazgeçersin.. İçin içini yer, falan filan..

Aşık olmadan önce bir sorarım sevgilisi var mı diye
oha ilk sayfada ki samsunlu kızın sevgilisi varmıymış ki

Hmm...

Yüzümü, kalbimi de döner bir daha çevirmem.
Neme lazım yarın başıma gelir.
Etme bulma dünyası...

Zaten kız güzel değildi v.s. derim :D Aslında güzel olması ve ya sevgilisinin olması da pek umurumda değildir. :T: Aşk bile umurumda değil :T: Ne de olsa rahat hepsi...

Sen sevdin, eller (: neyse kotu bi an.

Bu duyguyu yaşadım işte. Şimdi ben birine aşık oldum, diyemiyorum tabi. Neyse bizim aramıza uzunca bir zaman girdi, görüşmedik. Sonra bir şekilde ulaştı bana, bir özlemişim bir özlemişim anlatamam. Sonra geçen zamandaki değişikliklerden bahsediyoruz benimki tamamen kariyerimsi, gelişimsi, değişimsi şeyler. Sende ne var ne yok dedim, dedi ben işte birisiyle birlikteyim. Ah ne hoş çok sevindim dedim ama içim kan ağlıyor. Ulan gururundan pas vermedin, verdiği pası almadın salak kız diyorum içimden ama gurur on numara tabi ki. Neyse efendim sonra kendinden emin değilmiş ama kıza umut verdiği için yarı yolda bırakamazmış, öyle de karakterlidir işte, canını yidiğim. Adını kalbime yazdım, mutlu olsun. O duyguyu iyi bilirim. Nikahına çağırsa şahidi falan da olamam, zaten şu an nişanlanmıştır herhalde, kıskançtı da sevgilisi. Ben de kahrımdan ölürüm yani. Hâlâ bilmez ama içten içe seviyorum kendisini. İnşallah böyle nişanlısı kadar da sever o da.

Neyse işte itirafın büyüğünü yaptım iki dakikada, Allah beni ne etmesin. Kıvamı koyu, şekeri az, tarçını bol bir salep lütfen.

Dersanede basima gelen olay ilk o zaman cok asik olmustum yakin arkadas olmustuk ben felsefe o matematik anlatirdi bana. Sonra her gece konusur olduk bana eski sevgilisini anlatirdi cok uzmus kiz onu . bizim dukkana gelmisti annesine hediye alacakti. Elemani gormus begenmis ben orda yokken bile gelip gitmis . sonra kiza hoslandigini soylemis oda reddetmis.
Olayi duydugumda kendim uzaklastim. Zaten sonra sevdigi kiza dondu. Kalbimize gomduk gitti el fatiha :rolleyes:

-
:cat:

Kendi kafami duvara vururdum. Uzaktan da sevmem, o ne oyle, zaten seviliyor ve kendisi seviyor, birde ben utanmadan platonik ask yasayacak misim. Yok oyle birsey.

Kendimi o kisinin yerine koysam, bir kadin olarak rahatsiz olurdum, baska bir kadinin 'platonik' olarak sevgilimi sevmesini hos bulmazdim.

aşık olmadan önce öğrenemiyomumuşum ben bunu :))))

Geri