Aşık Olduğumuzu Nasıl Anlarız? İşte Aşkın 10 Kronik Belirtisi!

Konu sahibi son olarak 1072 gün önce görüldü
1. Onu görünce fark etmeden istemeden gülümsüyorsanız...

Hani böyle kapıdan içeri girince fark etmeden yüzünüzde aptalda olsa bir gülümseme oluyorsa hoşlandığınızın aşık olduğunuzun bir belirtisi olabilir.

2. Onu görünce konuşmakta zorlanıyorsanız...

-Sende kalem var mı?

+Şey vaaar...

gibi kekelemeye başlıyorsanız aşık olduğunuzun bir işaretidir ..

3. Sürekli konuşmak istiyorsanız...

"Ayy acaba notları mı istesem yok yok öyle olmaz en iyisi gidip başka bir şeyler sormak" gibi şeyler geçiriyorsanız kısaca sürekli konuşmak için bahane arıyorsanız aşık olmuş olabilirsiniz

4. Onu göremeyince bütün gününüzü sinirli geçiriyorsanız...

Onu görmediğinizde etrafınızdakilere ters davranıyor en ufak şeyde tersliyorsanız gününüzü kendinize zehir ediyorsanız aşık olmuşsunuzdur.

5. Kıskanıyorsanız...

Eveet geldik en önemli maddelerden birine yanında kız/erkek gördüğünüzde kızıyorsanız sinirleniyorsanız onunla uğraşıp laf sokmaya çalışıyorsanız kısaca kıskanıyorsanız %99.9 ona aşık olmuşsunuzdur.

6. Hiç gitmek istemediğiniz yerlere sırf o geliyor diye koşarak gidiyorsanız...

Eğer durum böyleyse aşık olmuşsunuzdur.

7. Karnınızda karıncalanma ya da diğer bir tabirle kelebekler uçuyormuş gibi oluyorsa...

Onu gördüğünüzde bu durum sizde oluyorsa ona aşık olduğunuz anlamına gelir.

8. Onu düşünüp hayal kuruyorsanız o şekilde uyuyorsanız veya rüyalarınızda sıkça onu görüyorsanız.

Aşık olmuşsunuzdur. Mesela gece uyuyamamısınızdır bir türlü sonra hemen onunla ilgili hayal kurup işte sinemaya gittiğinizi, sevgili olduğunuzu düşünüp uyuyorsanız rüyalarınızda onu görüyorsanız ona aşık olmuşsunuzdur.

9. Yalnız hissettiğiniz anlarda şimdi o olsaydı diyorsanız...

Düğüne gitmişsinizdir dans edecek kimse yok mesela hemen onu düşünüyorsanız burada olsaydı diye içinizden geçiriyorsanız aşık olduğunuzun bir işaretidir.

10. Kalbiniz küt küt atmaya başlamışsa...

Kalbiniz küt küt atmaya başlamışsa eğer onu görünce kalbiniz yerinden çıkacak gibi oluyorsa aşık olmuşsunuzdur.

Elbette bunun gibi daha bir çok işaret var ben birkaçnı söylemek istedim sadece umarım beğenmişsinizdir aşık olmak güzeldir (fazla acı çektirmediği sürece) aşık olmanız ve aynı şekilde aşık olduğunuz kişiden karşılık bulmanız dileğiyle.. î–

Son düzenleme:
hepsini anladım sırf şu"7. Karnınızda karıncalanma ya da diğer bir tabirle kelebekler uçuyormuş gibi oluyorsa..." kısmını merak ediyorum :)

Foruma koşarak, uçarak, hava da parende ve salto atarak geliyorum, duy sesimi duy :)

Halen bu mide olayını anlamadım acıklama bekliyorum ama bakıyorum bırılerı halay cektırıyor bırılerı kelebek ucuruyor aklıma yatan bir cevap alamadım ve bekliyorum :)

Foruma koşarak, uçarak, hava da parende ve salto atarak geliyorum, duy sesimi duy :)

Bunu ben de yaşamıştım. Ona aşk denmiyor.

çaykovski der ki ; " çayı kaç şekerli içiyor acaba? " gibi en gereksiz detayları bile merak ettigin an aşık olduğunu anladığın andır.

Halen bu mide olayını anlamadım acıklama bekliyorum ama bakıyorum bırılerı halay cektırıyor bırılerı kelebek ucuruyor aklıma yatan bir cevap alamadım ve bekliyorum :)

karınca yuvasına yuz üstu yatıp karnın, karınca yuvasının tam cıkıs noktasına gelıyor ordan çıkmaya calısan karıncalar gıdıklar

daha az önce şey yazdıydım
bende bir şeyler olabilir
ya varsa ya yoksa
ya sonra
iyi ki varım evet

Fenerbahçe kupa alınca tebrik edince anlayabilirsiniz ama o da aşk gibi 40 yılda bir oluyor, rahat olun.

Maddelendirilen şeylerden haz etmem, aşkı maddelendirmek hele ı ıhh.

Geri