Aşık olduğu kıza ilgisiz davranan erkek

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 195 gün önce görüldü
fazla ilgi bunaltır be abicim

Dengeyi bulmasi lazim :T:

Tepetaklak kullanilarak gonderildi xd

Ben aşık olup da ilgisiz davranan erkek görmedim. İlgisiz davranıyosa aşık değildir bence. Ya da duygularından emin değil.

Aşkımı belli edersem şımarır diye düşünüyor olabilir.:p

söyleyin ona ağırdan almasın çok.

Bu iste bi yanlislik var. Asık olan insan ilgisiz olmaz, olamaz. Buyuk ihtimal asık degildir.

Ruh hastasıdır o zaman :T:
Aşık olduğun kızla ilgilenmeyeceksin,vakit geçirmeyeceksin de kiminle ilgileneceksin.
Şaşkın mısın.

aşk yaşadığım tüm araçlarıma ilgiliydim :T: birisi çıkıpda aksini ispat edemez. :T:

Ergen gibi taktik yapıyordur aklınca ama o kaçarken arkana döndüğünde kovalayanını başka aşklara yelken açmış bulabilir ;)

İlgi kıvamında ve ayarında güzeldir fazla ilgi gösterip bıktırmayı tercih etmiyorum.

Yanındayım onunlayım , bir derdi varsa arkasındayım yeter ;)

sonuçlarına katlanmayı göze almıştır
bence aşık flnda değildir.

Aşk kolay değil.

Öyle değil bak
Açlıktan ölüyosun karnın zil çalıyor. Hatta açlıktan başın çatlıyor. Annen mutfakta kurban etinden kavurma yapıyor ya da ne bileyim sucuklu yımırta. Ona öyle bi aşkla bağlanırsın ki öyle bi ilgilenirsin ki kokusuna bile dayanamazsın. Ama vakti gelip onu mideye indirdiğin anda arkasından 2 tabak da verseler yüzüne bile bakmazsın. Nefsini doyurmuşsun çünkü.

Anladınız mı kızlar? İlginin azalmasını istemiyosanız süründürün. Hemen yelkenleri suya indirmeyin ki köpek gibi koşsun peşinzden :d

Edit: ne istediğini biliyorsunuz, işte ona onu vermeyin :d

hatun kişinin ilgiden ne anladığına göre değişen durum

Geri