aşık olduğu halde ayrılmak

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Karşı tarafı ne kadar severse yada ne kadar değer verirse versin
yaşadıkları şeyin telafisi olmayan hatalarla donatıldığını görüp, her gece huzurunu kaçırdığını, seni uyutmadığını farkettikten sonra
duygulara hapsolmanın daha önce de kendisine bir şey kazandırmadığının anımsanması.

* severek ayrılmak zordur acıdır mecburiyetse yapacak birşey yoktur

Aşk varsa arada ayrılsalar da özleme yenik düşüp barışacaklardır.

Aşık olan nasıl ayrılabilir biri bana bunu açıklasın.

Arada yasananlarin geri donusu yoktur..
Ayrilip tekrar barissanda kaldigin yerden kirmaya devam ediyorsun..

O yuzden it gibi sevdigim halde onun gitmesine izin verdim.

:msm:

Ikisinin de elinde olmayan sebeplerden oturu de ayrilabilirler.
Neye sasiriyorsunuz bu kadar anlamadim =\
Ki en sevdigim ayriliktir bu, ikisi de birbirini sittin sene unutamazlar.

Bazı şeyler engelse bu durumda ayrılmaktan başka seçenek yoksa bu durumda bir tarafın pes etmesi.

Kuşkusuz çok büyük yıkım ama ölmüyorsun hayat devam ediyor. Öldürmüyor bîr müddet süründürüyor.

Aşık olan birbirini seven kişiler arasında imkansız diye bi cümle yoktur

öldürmez sürüm sürüm süründürür.

eğer karşı taraf sevmiyorsa mecbur kalırsın sevmesini biliyorsan rededildiğine çirekefe bağlamadan sevginide bitrmeyi bileceksin . . .

Elden bir şey gelmiyorsa yapacak bir şey yok. İçin kan ağlar ama karşı tarafında kararına saygı duymak yakışır. Zamanla acıta acıta o acıda geçiyor.

Aklima ilk olarak Orhan & Azize Gencebay - Severek ayrilalim sarkisi geldi.

''Bıraktım kaderime aşkımızın sonunu. Aradım bulamadım, mutluluğun yolunu. Yoruldum koşa koşa her ümidin pesinden. Kırıldı ümitlerim bu sonsuz bekleyiş den. Bırak artık kaderimle kendi halime beni.
Vazgeçelim bu sevgiden, unutalım her şeyi.

Severek ayrılalım, aşka hasret kalalım. Eğer mutlu olursak, yeniden barışalım.

Sevmemiştim kimseyi seni sevdiğim kadar. Çekmemiştim kimseden senden çektiğim kadar. Olur mu sevgi diye izdıraba sarılmak? Bu yol mutluluk yolu, tek çare imiş ayrılmak.''

Asik oldugun halde, ayrilmak istiyorsan, artik asik oldugun halde, gercekleri de gorebiliyorsun demektir. Daha mantikli baka biliyorsun bazi seylere. Mesela senin icin iyi olmayacagini, sana iyi gelmeyecegini farkina variyorsun bu kisi de. Asik kaliyorsun, ayni zamanda da kendi 'iyiligini' seciyorsun, diye dusunuyorum.

Geri