Aşık Kadın Erkekteki Kusurları Görmez

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Konu aşk olunca, hislerin bizi yönettiği, insanın gözlerinin objektif gerçeklere kapalı olduğu doğrudur. Aşık kadın, görmek istediklerini görür, istemediklerini ise görmez..

Erkeklerin, güzel buldukları kadına aşık oldukları; kadınların ise, aşık oldukları erkeği yakışıklı buldukları söylenir. Bu söylem, erkeklerin ilişkiler konusunda kadınlardan daha şekilci davrandıklarını savunuyor. Kadınların ise, dış görünüşten önce, hislere önem verdiğini gösteriyor. İlişkilere bakış açısı insandan insana değişir. Her erkeğin önceliği dış görünüş; her kadının önceliği hisler değildir.

Ama konu aşk olunca, hislerin bizi yönettiği, insanın gözlerinin objektif gerçeklere kapalı olduğu doğrudur. Aşık kadın, görmek istediklerini görür, istemediklerini ise görmez. Karşısındaki erkeği kafasında büyüttükçe büyütür. Onun kusursuz olduğunu düşünür. Hiçbir hatayı, aşık olduğu erkeğe yakıştırmaz. Her şeye, bir şekilde açıklama bulur. Bazen erkeğin yaptığı hatalar yüzünden kendini bile suçlar. Bu öyle bir durumdur ki, insanı, ‘erkek aldatıyorsa mutlaka bir sebebi vardır’ noktasına getirebilir! Aman dikkat hanımlar!

İlişki, karşılıklı yaşanan bir şeydir. Hiç bir problem, tek taraflı değildir. Ama herkes, yaptığı şeyi yapmaya kendisi karar verir. İlişki esnasında aşık olduğunuz kişinin kusurlarını görmek bu yüzden önemlidir. Onu artılarıyla ve eksileriyle kabul ediyorsanız, zaten bu aşktır ve üzerine söylenecek bir şey yoktur.

Ama onu eksilerinden habersiz bir şekilde seviyorsanız, problem var demektir. Görmezden geldiğiniz, hayalinizdeki erkeğe yakıştıramadığınız için kabul etmediğiniz gerçekler; bir gün size çok büyük bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Şimdi üzülmemek için, yok saydığınız şeyler; sizi gelecekte çok daha fazla üzer.

Birlikte olduğunuz erkekteki ya da ilişkinizdeki problem ne olursa olsun; alkol, anlayışsızlık, çapkınlık, kıskançlık, ya da geçimsizlik; bununla başa çıkmayı öğrenmelisiniz. Kusuru farkettikten sonra, onu tolere etmeye de karar verbilirsiniz; karşınızdaki kişiyle bu konuda konuşarak, problemi aşmaya da çalışabilirsiniz. İlişkinizdeki kusurla başa çıkma yolunuza ilişkinizin dinamiklerine göre karar vermelisiniz. Ama, hayatınız boyunca kendinizi kandırmamak için, hem aşık olduğunuz erkeğe, hem ilişkinize, hem de kendinize karşı dürüst davranmalısınız.

Hiç kimse mükemmel değildir, insan hatalarıyla güzeldir!
alıntı​

• Beğen
Tepkiler: L_
Aşk şekilci değildir , şekilci olan hevesdir .
Karıştırmayın .

kadın sanki çok kusursuz modeli görmesek taamda lol

Inanmayin. Gorur ama.caktirmaz vakti geldiginde kullanir

Aşık hiç kimse karşı tarafı doğru analiz edemez, mantıklı kararlar alamaz ve bu sebeple de önemli kararları aşıkken almamak gerekiyor.

Aşık hiç kimse karşı tarafı doğru analiz edemez, mantıklı kararlar alamaz ve bu sebeple de önemli kararları aşıkken almamak gerekiyor.
mübala ediyorsun/uz aşıkken de her şey apaçık görülebiliyor. görülemiyor olması kişilerin ilişkideki sorumsuzluğundan, kayıysızlığından kaynaklanıyor.
aşığı olduğum kadının ruhunu görüyorum çünkü oturup konuşuyoruz, konuşabiliyoruz. o da benimkini görebiliyor zaten ikimizde çok şeffafız.

mübala ediyorsun/uz aşıkken de her şey apaçık görülebiliyor. görülemiyor olması kişilerin ilişkideki sorumsuzluğundan, kayıysızlığından kaynaklanıyor.
aşığı olduğum kadının ruhunu görüyorum çünkü oturup konuşuyoruz, konuşabiliyoruz. o da benimkini görebiliyor zaten ikimizde çok şeffafız.
Beyin ön bölgesi devre dışı kalacak kadar aşık olursan, bırak sohbet etmeyi iki kelime bile konuşamazsın.:)

Beyin ön bölgesi devre dışı kalacak kadar aşık olursan, bırak sohbet etmeyi iki kelime bile konuşamazsın.:)
yanına giderken ya da yanındayken çok unutkanlaşıyorum, hep gülüşünü gözlüyorum gözlerine kitleniyorum sayılır mı?

yanına giderken ya da yanındayken çok unutkanlaşıyorum, hep gülüşünü gözlüyorum gözlerine kitleniyorum sayılır mı?
Aşkınız daim olsun inşallah.

Aşık olunca insan, karşı tarafın hataları varsa da görmezden gelir ancak aşkın etkisi azalınca da o hataları büyütmeye başlar, bu da kavgaların başladığı aşamadır.

Sizlerin durumu farklı olabilir ancak çoğu insan aşık olunca dengeyi kaybediyor. Bu aşamada karar almak yerine biraz beklemek daha sağlıklı olacaktır. O konuya vurgu yaptım.

• Beğen
Tepkiler: Sux
yalnız kadınlar aşık olacağı erkekte kusursuzluk ararlar. bu yüzden bu teori daha en başta çöküyor

Kusursuz erkek arayıp en kusurlusuna aşık olurlar bu da var

Kadınların ben onu adam ederim, başkasına yaptıysa bana yapmaz, beni seviyor kafası yüzünden geliyor başına ne iş gelirse.
Boktan bir adamı tanrı bile düzeltemez kızlar,. kendinize iş edinmeyin lütfen.
Benim gibi centilmenlerin kaderi de kamki olmak..
Yeni flört işlerine açığım ama :) bilgilendirme yapayım.

bitmişse
bahaneler bitmez
birbirinizi üzmeyin

Geri