Aşık erkek

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 183 gün önce görüldü
Bulunmaz Hint kumaşı. :D

Hüma hayirdir sen bir sey mi oldu ?? Bana sevgilinden ayrilmissin gibi geldi sanki :D :D

Erkeklere yaramıyor aşk. B**u çıkıyor affedersiniz.

Erkeğin en savunmasız halidir, çünkü sevdiği onun zaafıdır.

o aşk değil arkadaşlar üreme iç güdüsü, ayıktırayım

1PnOvp.png

Bir kez oldu öyle biri hayatımda.
Sevdi, sevdi çok sevdi.
Hepte hissedirdi.

Burdan çıkaracağımız ders; buna rağmen olmayınca olmuyormuş.:)

Hala varlığını koruyan erkektir, soyları henüz tükenmemiştir. Her ne kadar aşkın erkeği kadını olmasa da, aşk kadına daha bir yakışır üstüne cuk diye oturur. Mantığını kaybetmemiş, zaafını bir kenara koyup taviz vermekten sakınan erkek, yani kadının karşısında güçlü durabilen aşık erkek ise candır.

Gözlerinden belli olur, çok barizdir.

Çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Hayatımda onun kadar aşık birini filmlerde dahi görmemiştim. Kadın erkek bütün arkadaşlar imreniyorduk sevişine, bağlılığına.

Bankacıydı. Kabin memuru olan sevdiği için mesleğini bıraktı, 2 yıl uğraştı, eğitim aldı, pilot oldu. Pilotluğunun 5. ayında aldatıldı. Boşandı. Pilotluğu bıraktı. Neden sorusuna cevap aramakla aylarını geçirdi. Sonra kendine bir iş kurdu, yapamadı. Yurtdışına gitti, geri de dönmedi.

Aşka olan inancımı yitirmiş değilim ama böyle bir adam aldatılıyorsa herkes aldatılabilir. Kulağımda küpedir.

Aşık olmak güzel bir şey lakin hak edene ve hak ettiğin karşılığı bulduğun sürece.

Geri