*Asİ-yÜrEk* Kimdir?

Konu sahibi son olarak 2658 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adım Hasan Hüseyin Ankara da yaşıyorum ilk ve orta okulu hatta liseyi bile Ankara da okudum fakat bazı nedenlerden dolayı liseyi 1. Sınıftan sonra bırakmak zorunda kaldım yaşım 25 yapmacık yani içi ayrı dışı ayrı insanlardan nefret ederim hatta arkadaşım bile olsa zaten öyle birşeyi anladığımda o kişi ile bütün ipleri kopartırım yalan söyleyen iki yüzlü değeri hak etmeyen insanlar benim yakınıma bile yaklaşmasın her zaman söylediğim gibi Bir insana gereğinden fazla değer verirsen sonunda zararlı çıkan sen olursun bırak değer verme kazan sen ol ve bırak o insan değersiz kalsın kalp kırmayı sevmem fakat gerekirse o kalbi parçalarım bile her neyse uzatmadan devam edeyim.
Şu anda bir süpermarkette orta reyon görevlisi olarak çalışmaktayım ondan öncede boş durmamak için çeşitli işlerde çalıştım işimden memnunum müdüründen şefine tüm iş arkadaşlarımla iyi geçinirim ben onları onlarda beni severler her işte beraberiz birbirimize yardım ederiz şakalaşma olur fakat dozunu aşırmadan.
Bu yazdıklarımın dışında aşırı duygusal bir insanım umulmadık bir şarkıya bile ağlayabilirim bir insana bağırdığım zaman bağırdığım insandan fazla ben üzülürüm karşımda sevdiğim bir insanın bir yeri ağrısa bunu farkettiğim anda benim içim daha çok acır Askerlik Yapmak Çok İstedim Ama Zayıflıktan Dolayı Almadılar 2 sene muayene oldum 2. muayenemde muaf raporu verildi sağlık olsun Allah'a şükür ki sahte çürük almadım işte size kısaca *Asİ yÜrEk* Şimdiden okuyan gözlerinize sağlık.

Saygılarımla!..

Sormak İstediğiniz Sorular Olursa Sorabilirsiniz Arkadaşlar.

Güzel ve samimi bi tanıtımdı .

.

seni tanımak Güzeldi tşkler paylaşım için

Zaman ayırıp Okuduğunuz İçin Ben teşekkür ederim arkadaşlar.

Memnun oldum *Asİ-yÜrEk* :p

Senin cok azimli birisi oldugunu dusunuyorum, kolay pes etmiyorsun anladigim kadariyla :dusun:
Bende oyleyim, azimli insanlari severim :p
Saygilar efenim :p

Ben teşekkür ederim efendim tahmininiz doğru kolay pes etmem ve azimliyim mesela belim ağrıyor ona rağmen işime gidiyorum izin veriyorlar yinede eve gelmiyorum çalışıyorum.

başarılısınıZ vede azimli sağlığına dikkat edin herşey yoluna girer tşkler

Guzel bi tänitim. Hayatiniz boyunca hep mutlu kalmaniz dilegimle.

Adını yeni öğreniyorum:) Memnun oldum Hasan Hüseyin, ismin çok güzel kıymetini bil :)

Teşekkür ederim YAREN hanım evet adımın kıymetini biliyorum.

Seni tanımak güzeldi, teşekküler paylaşım için...​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri