*Asİ-yÜrEk* in Sesini Duymak İsteyenler Berbat Uyarmadı Demeyin

Konu sahibi son olarak 2671 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki biraz kilo almaya ne dersin ?? :D

hiç söylendi mi bilmiyorum ama jazz'a çok yatkınsın bence.

aşkı azamınkinden sonra ninni gibi geldi karşim

Demek ki neymiş uyarılara uymak lazım mıs :p

Ben berbat olduğu konusunda uyardım üzerime düşeni yaptım:zuha:

Arkadaş çok düşünceli :T:

Teşekkür ederim fakat düşünce ile alakası yok daha çok empati ile alakalı

Empati: kendini karşındaki insanın yerine koymak ve bunu karşındaki insana fark ettirmek.

Yanlış anlamayın empati nedir bilmiyorsunuz demedim sadece yazmak geldi içimden.

Samimi davranman çok hoş ama bir kardeşin olarak sana şunu söyleyebilirim: Gerçek hayatın karşılıklı olarak duyarlı olunabilen ve kişisel duvarların kalktığı ortam, internetin sözlük, forum, vb. gibi ortamlarıyla kıyaslandığında birbirine öylesine zıt kalıyor ki...

İnternetin en basit ve en önemli unsuru bireye sunduğu anonim yapıdır. Burada diyalog kurduğun çoğu insan kendince tasarladığı anonim maskelerinin ardına sığınır. Olduğu değil, gösterdiği kişidir; kendini öyle sunar ve bir süre sonra kendi de buna inanır. Sen ise kendini olduğun gibi gösteriyor ve samimi davranıyorsun. Neden diğer üyelerin bunu hak ettiğini düşünüyorsun ki? Mizacın, ilgi alanın, dünya görüşün, hatta görünüşün-kilon konusundaki gönderi mesela- neden karşındakini ilgilendirsin ki? Sence onların gözünde bunların ne değeri var? Hiçbir değeri yok, herkes dalgasında, makarasında, işinde, gücünde.

Bu konu ve http://www.forumbahane.net/serbest-kursu/449858-ben-artik-siir-yazmiyorum.html konusunda olduğu gibi dolaylı yoldan dalga geçiliyor. Sadece seninle değil, bir güruhla sürekli alay ediliyor. Bunu yapanlar da benim değer verip, görüşlerini önemsediğim insanlar ve ayıp ediyorlar. Her gelişimde aynı şeyleri görüyorum, rahatsız olunca da 'kaldıramıyor, şakadan anlamıyor' deniyor. Hayatlarımız daha yaşanılır olmayacak, gerçek hayattaki çevremizce daha önemsenir bir insan olmayacağız. Öyleyse, bunun hıncını birilerinden çıkarmamız lazım ama kimden? Birbirimizden mi? Neden?

Konuyla alakasız not; eğer yazdıklarımın üslubu tanıdık geliyorsa, kubizm akımının temelini atan sanatçıya ilgi duyduğumu belirtmek isterim. 'Birbirimize salça olunca ne hissederiz' önermeli deneyimdir kendileri. EmRe bu bir itiraftır, gereğinin yapılmasını, falan fişmekan. Bürokrasiden hiç hoşlanmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri