Aşı ve Kapanma

Konu sahibi son olarak 1220 gün önce görüldü
Bildiğiniz üzere ülkede aşılama tam anlamıyla yapılmadan gevşemeler başladı.

Kapanmalar diğer ülkelerde kademeli olarak kaldırılırken ülkemizde kademenin k sını bırakın aşılama tam yapılmadan mevlam çayıra mantığıyla açıldı.
Ülkemiz insanları tatil için Antalya’ya akın etti, oteller full çektiği için sağda solda araba içinde veya çadır kurarak sokakta yattı.

Bazı plajlarda ise aynı anda binlerce kişi iç içe denize girdi…

Uzmanlar bu tabloya bakarak tekrar kapanabileceğimizi söylüyor.

Evet, haftanın tartışma konusu bu. Bu konuda görüşleriniz nedir?

Şu sağlık bakanlığına talibim _ masa başı vakaları nasıl yüzün altına düşünürüm bi görün

Ortalama dunya genelinde manzara bu. Yaz icin serbesttirildi hersey yaz sezonu bitince vakkalar peek + lockdownlar vs... gecen seneden antremanliyiz o yuzden beklendik birsey malesef. A virus yukari B virus assagi yillar boyle gidecek. Eski keyif huzur artik olmicak.

''çip takacaklar, bizi takip edecekler.'' v.b. söylemlerde bulunup cahil cahil öleceğime, bilime güvenip ölmeyi tercih ederim....

Aşı olup da denize 20 bin kişiyle girerleri de kısıtlasinlar_ 1 milyonluk muğla ya tatil için gidip 6 milyon yapanları da yasaklasinlar_ hatta virüsü yaydıkları için kurşuna dizsinler_ 5 yıldızlık otelleri dolduran para babası hanzolari fırında yaksinlar_ kışın uludağa erciyese giden tatilcileri Ayasofyada 500 bin kişiyle cuma namazı kilanlari_ akp mhp chp iyi partinin kongrelerini dolduran onbinleri hepsini kısıtlayin meydan bana kalır

Neyseki pfizer hissesi almışım yıllar önce, aşıya devam, her aşı 1 cent olarak geri dönüyor resmen agahshhs

sağlık için aşı, aegi için aşı

Ne aşımı vurulurum ne kapanırım (ama zorluyorlar)
Delta mı olur, alfa mı olur artık her ne isimle gelirsen gel de bağışıklığımı sağlayayım

Kapanmalardan yana değilim bu şekilde olmaz ve nereye kadar devam edecek .Bir nesil kayboluyor resmen , esnaf cıkmazda toparlanamıyor.
Aşı konusunda kararsızlığıda anlayamıyorum .
Hasta oluyorsunuz doktora gidiosunuz verdiği ilacları koşa koşa alıp içiosunuz .
İçinde ne var bilio musunuz ? Söyleseler anlayacak mısnız ?
Hala aşı da neden diretiyorsunuz anlamıyorum . Olun yeter artık bir kapanmayı daha kaldıramayız .

Ölülerin gururu olmaz ama açlıktan öleceklerine covid yeğdir...

yaşlandık galiba laflara bak muha

Geri