Aşı konusundaki kafa karışıklığı

Konu sahibi son olarak 799 gün önce görüldü
Koca koca proflar her akşam haberlerde aşı karşıtlarına etmediği hakaret baskı kalmıyor. En son habertürkte Mehmet Ceylan mıdır nedir çıktı aşı karşıtlarına ‘ %90 ı ilkokul seviyesinin altında insanlar’ dedi.

İşimiz gereği mecbur aşı olmak zorunda kaldım. Yarın öbür gün bir şey olursa 2 üniversite diplomamı Mehmet Ceylanın bir yerine sokacam!

Kış'a doğru 3. aşımı olmayı düşünüyorum. Yine Sinovac olurum sanırım.

Koca koca proflar her akşam haberlerde aşı karşıtlarına etmediği hakaret baskı kalmıyor. En son habertürkte Mehmet Ceylan mıdır nedir çıktı aşı karşıtlarına ‘ %90 ı ilkokul seviyesinin altında insanlar’ dedi.

İşimiz gereği mecbur aşı olmak zorunda kaldım. Yarın öbür gün bir şey olursa 2 üniversite diplomamı Mehmet Ceylanın bir yerine sokacam!
Mehmet Ceylan'ı döveceksen yanına @yoSun 'u al

Olmadım olmayacağım aşıya karşı değilim lakin bu aşıya karşıyım sadece ne olduğu belirsiz kafa karışıklıgı yaratan şeyleri sevmiyorum..

neymiş ikinci dozda
biraz ağrı falan oluyormuş
bişey olmadı

Daha faz4 aşamasında ve henüz ruhsat almamış oluğunu bilerek, gönüllülük esasına dayalı bir şekilde aşılarımızı yaptıralım insaALLAH

Son düzenleme:
Geri