Aşı gibidir muhalefet.

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Evet muhalefet dediğin aşı gibidir yani içinde mikropların olduğunu bilirsin zayıflatılmış mikroplar Bu da direnç yapımı güçlendirme niçin sana bir imkan olasılık tanır Olması gereken de budur aslında

Muhalefet denilen yapılar senin fark edemediğin küçük açıklarını söylerler ve sen bir an evvel bu açıkladık kapatmaya çalışıyorsun Onun için faydalı bulurum seviyesinde ve anlamında yapılırsa tabii

Işte burada tehlikeli ve sıkıntı yaratan hususlar kendi söylediği yalanlara bile insanlardır

Bugün ülkemizdeki sorun demiyorum ama eksiklik şudur muhalefet eksikliği şuna Ben eminim Eğer doğru dürüst anlamını ve önemini bilerek işini yapan bir muhalefet olsa ülkemiz çok daha iyi bir hale gelecektir

Biliyorum belki de şu anda bu yazıları anlamsız boş yere yazıyorum ama olsun bir kişi bile olsa aslında böyle bir İmaj oluşturabilir Sem ne mutlu bana

abi seni bugün gergin gördüm, her şey yolundadır inş?

Bazen şöyle düşünüyorum biliyor musun Şimdi Belki de bu yazılarımı okuyanlar vardır belki de benim hakkımda çeşitli fikirler düşünüyorlardı Kimisi diyecek ki bu adam okumuş birisi Kimisi diyecek ki bu adam çeşitli kademelerde Görev yapmış bir yetkili Hayır arkadaş hiç birisi değilim kendi halinde Gariban hayat gailesi derdinde Koşan hiçbir zaman bolluk ve Sefa içinde yaşanmamış olan birisiyim

Güzel fikirlerin en ummadık anlarda ortaya çıktığına inanan birisiyim ve Allah'ın çok büyük sürprizlerin sahibi olduğunu iyi biliyorum kimin ne olacak ne yaşayacağı hiç belli olmaz Kim bilir belki bu akşamı Göreme'ye bilirim Kim bilir belki neler olacak bilinmez

iktidar da kemoterapi gibi bi şey o zaman kamil abi..... 17 yıldır kansersin ama almaya devam ediyorsun..... belki de çare alternatif tıpta.....

Bir bakmışsın bir anda gelen bolluk bereket Bir de bakmışsın elinden kayıp giden onca şey Hayat bu işte böyle bir şey

iktidar da kemoterapi gibi bi şey o zaman kamil abi..... 17 yıldır kansersin ama almaya devam ediyorsun..... belki de çare alternatif tıpta.....
Oggy şimdi söylediğin şey ne kadar tutarlı bir ölçelim düşünelim bugün iktidarının alternatif olarak düşünebildiğin Yapı Ne olabilir sence böyle bir ışığı muhalefet kanadında göremiyoruz maalesef iktidar kanadı ise Karşında böyle direnç gösterecek bir muhalefet olmadığı için yaptığım doğrudur lüksüne hatasına düşüyor Tamam kardeşim Haklısın o zaman çözüm yollarını önerebilecek uygulamaları ile gösterebilecek bir yapıyı hayata geçirmek lazım Hani aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diye bir laf vardır ya bizim bugün muhalefet iktidarın alternatif iyidir Pekala söylüyorum böyle bir ışığı yazılabilecek bir muhalefet var mı Bence yok şöyle bir durum var ülkemizde Ana muhalefet kısmını yapabilecek tek parti bana göre Milliyetçi Hareket Partisi Çünkü bu adamların yetişme ve eğitim şeklini Ben iyi biliyorum Derin tahammülleri ve anlayışları var eleştiri bile yaparlarken şu yapılmalı diyerek söze girmeleri Buna en iyi örnek bana göre

neyse kamil abi iktidarı muhalefeti bırakalım da incir kurusu var mı sizde, bağırsaklara çok faydalı.......

kamil abi soner yalçın'ın ekibinde varsın sanırım. kara kutu kitabının ipuçlarını forumda vermişsin kimse dikkate almamış..

Geri