ash ketchum

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Skandal. Ash'den NPC bile olmaz. Animenin ilk bölümü zaten bundan bir halt olmaz diye bas bas bağırıyor. Starter almaya gidiyor, profesör diyor geç kaldın. Dağıttım ben starter'ları. Şurada gariban bir Pikachu var, onu vereyim bari sana diyor. Hevesin kırılmasın. Pikachu olmasa sapanla poke'lere saldıracak bir kafa bu Ash karakteri.

Kaldı ki, Pikachu da rasyonel bir arkadaşımız, anlıyor Ash gibi bir malla işin yürümeyeceğini. Olmaz diyor, ben senle çalışmam diyor, diretiyor. Hastanelik olunca geçirdiği travmanın etkisiyle duygusal karar veriyor. Yoksa Pikachu'nun ne işi olur Ash'le...

Sorun nerede biliyor musun? Bu anime senaristlerinde acayip bir starter düşmanlığı var. Marjinal bir şey yapacaklar ya, bak bizim eğitmen starter ile başlamadı ayakları. Charizard ile alıp veremedikleri de bu yüzden. Charizard'ın suçu, starter olması.
taş fırlatıp pokemon yakalamaya çalışan andavaldan ne hayır gelir... dediğin gibi pikaçü tamamen duygusal bir bağ oluştuğundan dolayı bunun yanında kaldı. iyi bir antrenör olduğu veya o potansiyeli gösterdiği için değil. charizard bunun ne mal olduğunu biliyordu...

Hayallerinin peşinde koşan Ash Ketchum kardeşimize olan bu kin ve nefreti şiddetle kınıyorum !
Pokemonlarına köle gibi davranan ve her fırsatta aşağılayan iki densiz ve hadsizden oluşan roket takımına bile sevgi sözcükleri söylenirken, pokemonları ile duygusal bağ kuran yeri geldiğinde pokemonları için canını hiçe sayan ash kardeşimize olan bu kin nefret niye !
Unutmayalım ki ash kardeşimiz daha 10 yaşındaydı hayallerinin peşinde koşarken. Siz 10 yaşınızdayken ne yapıyordunuz acaba !

:emoji_v:

Hayallerinin peşinde koşan Ash Ketchum kardeşimize olan bu kin ve nefreti şiddetle kınıyorum !
Pokemonlarına köle gibi davranan ve her fırsatta aşağılayan iki densiz ve hadsizden oluşan roket takımına bile sevgi sözcükleri söylenirken, pokemonları ile duygusal bağ kuran yeri geldiğinde pokemonları için canını hiçe sayan ash kardeşimize olan bu kin nefret niye !
Unutmayalım ki ash kardeşimiz daha 10 yaşındaydı hayallerinin peşinde koşarken. Siz 10 yaşınızdayken ne yapıyordunuz acaba !

:emoji_v:
gary'de 10 yaşındaydı fakat ash'ten 1000 kat daha başarılı bir antrenördü unutmayalım......

Kardeşleri tarafından istenmeyen Misty'i hiç konuşmuyorsunuz?

Son düzenleme:
Geri