Olum bak seni gene aldattı reisin. Her ay 1000 TL eksik alacaksın.Çünkü 9.500 olacak
Söyle o istihbaratına seni böyle aldatmasın hep.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olum bak seni gene aldattı reisin. Her ay 1000 TL eksik alacaksın.Çünkü 9.500 olacak
Maalesef bir süre vatandaşın nabzı normale dönsün diye sakin gider de yine bir yerden patlak verecektir.zamlarda eş zamanlı güzel yuvarlanacak : D
6'lı masa için 6 liracık da benden demiş daha ne yapsın:Smessi'nin dünya kupasını aldığını görmekten sonraki en büyük isteklerimden biri reisin asgari ücreti açıklarken cepten gıcır gıcır bi 200 lira çıkarıp bu da benden demesiydi ama hayatta her istediğimiz olmuyor. şu asgari ücret tespit komisyonları, işçi sendikalarından görüş almalar falan ne gereksiz bi tiyatrodur öyle. biz tek adam rejimindeyiz ve her şeye karar veren irade belli işte, çıksın bunu uygun gördük desin, en azından gündemi meşgul etmezler.
Yediğin kazığı böyle mi açıklıyordun?Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş @melnur
Teşekkür ederim Kallavi şahsen beni bu konuda aydınlattın hemen gidip TOGG sırasına gireceğim sjjsjsjReis bu ne gönlü bolluk.Kurban oluruz sana ömrümüzden alsın sana versin.Nankör solcular bu fedakarlıkları görmezler.
Hadi bir liste çıkaralım da yetmiyor diyenler utanır mı?
Kira: 1000tl
Elektrik: 100 tl
Su: 80 tl
Doğalgaz:150 tl
Mutfak & Pazar: 1000 tl
Çocukların Okul Masrafı: 200 tl
İlaç Hastane: 100 tl
Kıyafet vs.: 150 tl
Ulaşım vs: 200 tl
Diğer Giderler:300 tl
Kalanı da TOGG almak için biriktirebilirsiniz.Şükredince oluyor.
Ya ben asgarî ücret mı alıyorum ben yüzde 80 nin altına dusurse işi bırakırım iş çokYediğin kazığı böyle mi açıklıyordun?
Bir hiçin dünya ile ne işi olr koçum.
Neyde 12 bin TL yediğin kazık sana afiyet olsun. Gerçi sadece 12 bin ile kalmayacak, zamlarla ve enflasyonla da taçlandıracak kazıkları.
Yani diyorsun asgari ücretliler düşünsün yedikleri kazığı?Ya ben asgarî ücret mı alıyorum ben yüzde 80 nin altına dusurse işi bırakırım iş çok
Bu hayatı boş yaşıyorsunYani diyorsun asgari ücretliler düşünsün yedikleri kazığı?
Senin aldığın da olsa olsa 500TL fazladır asgari ücretliden.
Nasıl müslümansın sen, asgari ücretliler kazık yerken, kazık atanı alkışlıyorsun. Dikkat et cennetin yolu sana kapanabilir.
Nasıl? Açıklarmısın iyi bir dost olarak? Ne yapmsm gerekli ki dolu yaşayayım? Sakın birilerine biat et deme.Bu hayatı boş yaşıyorsun