Asgarî Ücret

Konu sahibi son olarak 1022 gün önce görüldü
hic almadım bu zamana kadar ama arkadaslarimdan duydugum kadariyla artıncada zamla eriyor bir anlami kalmiyor deniliyordu..

7-8 bandında olur diye düşünüyorum.

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Başkanı Arzu Çerkezoğlu, çalışanların da büyümeden pay almaları gerektiğine dikkat çekerek 2023 yılı için asgari ücretin net 13 bin 200 lira olması gerektiğini söyledi.

bunlar hayalciliğin ötesine geçmişler

Minimum 7.5

Maksimun 8.5

Tahminim 8

• Beğen
Tepkiler: 0
@Mahlas

aga senin tahminin nedir
misal ben 7999.03 bekliyorum

7.845'in altına imza atılmayacağına göre, önceki ara zamdan iyi bir zam yapacağız, dediklerine göre, seçim arifesinde olduğumuza göre, TÜİK'in saçma sapan verileri doğrultusunda; 8.125 ~ 8.375 arası bir şey bekliyorum.

2023 gelmeden alacağınız her şey kar, benden söylemesi. Alışverişlerinizi bekletmeyin.

Gerçek enflasyonun çok altında bir rakam olacak, şimdiden herkese geçmiş olsun biraz daha az yeyin, için, eğlenin, .......

• Üzgün
Tepkiler: ne
tayyip bugün muhterem bakanıyla görüşüp yarın açıklayacakmış

Asgari ücrete zam yapılırsa kuyruklu yıldız gibi arkası da gelir hiç şüphemiz olmasın
Zam yerine ürünlerin ve ihtiyaçların fiyatları düşürülsün
Yok fırsatçılar zam yapıyor enflasyon var nan onu da siz yapıyorsunuz kimi kandırıyorsunuz..¿

9.500 olacakmış
Desene ocak ayını kısmen rahat geçirecesin. Ama diğer 11 ay gene sefilleri oynarsın. Umudunu yitirme, Allah büyüktür, olmazsa yanıma gelirsin. Ortaklık teklifim hala geçerli, ahmak çok burada soyarız onları. Yeni bir Kombasan yanbasan üretiriz, faizsiz ama kara, zarara ortak. Tabiiki sonunda zarar göstereceğiz.

Desene ocak ayını kısmen rahat geçirecesin. Ama diğer 11 ay gene sefilleri oynarsın. Umudunu yitirme, Allah büyüktür, olmazsa yanıma gelirsin. Ortaklık teklifim hala geçerli, ahmak çok burada soyarız onları. Yeni bir Kombasan yanbasan üretiriz, faizsiz ama kara, zarara ortak. Tabiiki sonunda zarar göstereceğiz.
Çok güvendiğin Avrupa'da sefil kalacağın günler çok yakın

Geri