aSena (Lara)

Konu sahibi son olarak 3064 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quLaRa

* Forumun emektarı :)

* Forumdaki başarısı ve yeri asla dolduralamıycak nadide insan :)

agır başlı hanımcık bi yapısı var sagolsun çok zorlandıgımda yardımıma koşan biri gerçekten tanınması gereken insan (:

quLaRa tek kelime ile süper ötesi bir insan forumumuzun hanimefendisi temiz kalpi yardim sever kimseyi kirmayan cok sevdigim canim arkadasim..

Ağırbaşlı ve samimiyetiyle yeri doldurulmayacak kişilerden biri..
'insan' kelimesinin yakıştığı bir kişilik.

Emeklerini görmezden gelmek haksızlık olur. Tanışmadım fakat saygı duyduğum biri..

internet aleminin, içgüzar insanlarınında olduğu Şu alemde ve koskoca forumbahanede geçirilen zamanda. Forum genelinde göstermiş olduğu insanlık ve emek ile Emektar rütbesinin aslında çok kişiye verilmesi gerekirken tek verilmiş insan.

Sevilen sayılan biri olduğu belli tanımıyorum ama açıkcası ne zaman bi konu açmaya kalksam karşıma çıkıo hakı var bir çok konuya sahip.)

quLaRa nasil anlatilir bilmiyorum. Bir forumda beni tanimadan arkamda durup, bana yapilan haksizlikla onca emegini silip benimle cikip gidisiyle tanistik. Adalet konusundaki hassasiyetimizle birbirimize cok benziyorduk. quLaRa benim yanima kalan, yanimda kalan,sanalda tanidigima pisman olmadigim tek insan. Dürüstlüge & mertlige olan son inancim, reelde görüsmek istedigim ve su sözlerle bile asla abartmadigim biricik kardesim.

Yeni tanıdım onu; ama sanki hep biz konuşuyormusuz gibi hissettiriyor. Forumun en olgun, kişiliği oturmuş bayanlarından biri. Uzun uzun sohbet etmesek de; çok şeyler paylaşmasak da LaRa'yı seviyorum ben. :srl: Keşke her gün gelebilsen foruma. :( Gözlerim aramıyor değil seni yokluğunda. Umarım her şey gönlünce olur vefalı insan; çokça seviliyorsun. :srl:

Aynı zamanda vefalı ve dostlarını yerini evini unutmayan harika bir İnsan Çokça özleniyorsun canım :*

düşünceli , çalışkan , zararsız , sakin , nazik ve yaptığı işte başarılı .
cok kibar

Sakin bi okadarda temiz kalpi herkese yardım eden biri

Hanfendı Kendı halınde paylasım yapan Sakın bırısı.

Pek kimseyle sohbet etmeyen foruma en çok emek veren üyelerin başında geliyor.Uzaktan uzağa sempatim vardır.Hayatında mutluluklar dilerim aSena:)

Sadece konu açıyor keşke arada sohbet etse de tanışsak :)))

Konu şampiyonumuz. Arada çiçek, çay gönderiyoruz birbirimize. Saygılar efenim.: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri