Asena Keskinci’nin başrolünde olduğu ‘Jasmine’ dizisinin ilk bölümü yayınlandı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İzlemiş değilim ama çok tuhaf söylemler var diziye karşı. Ailenecek izlenecek bir diziye benzemiyor : dd

Bez bebek oyuncusuyla ilk skandalı yarattı. Film galasında deneyimlerini sanarsın Şener Şen gibi aktardı. Şimdi böyle haliyle sükse yapacak kızcağız. Hangi kuşağın tillahısın. Çirkin olur sempatik gelir ama senin auran sadece o saçların olabiler.

Ek olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de rol alıp pasifken Kiraz Mevsiminde parlayan Nilperi Şahinkaya gibi olcam diyorsan çook beklerim.d

no pasaran'a bak, sahneleri görmemiş gibi çok tuhaf söylemler var diyor. dizi gündeme oturdu, rtük müdahalesi yakındır, platformdan kaldırırlar bunu.
evrim akın'a yapılan suçlamaların da dizi öncesi olması zamanlaması manidar dedirtti.

Dizi böyle tanıtılır. Yoksa benim nereden haberim olacak böyle biz dizinin çıktığından.

Kendi dizisinin reklamı için kadının ekmeğiyle oynadı yazık

Ben izlemedim diziyi. Ama bişi gördüm. Ve bu beni rahatsız etti.

Önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Çünkü karar vermekte çok zorlanıyorum. İyi kötü, doğru yanlış diyemiyorum. Resmen mavi ekran verdim.

Sert giren filmleri severim aslında. Bazıları çok gevşek. Kadın çocukları alıyor okuldan. Adam işyerinde arkadaşlarıyla muhabbet ediyo. Marketten bişiler aliyo. Kayın valide ziyarete geliyo... Oğlum ne anlatıyorsun derken bir saat sonra bakıyoruz ki meğer kente göktaşı düşecekmis. Lan düşür göktaşını baştan. Ortalık bir 46 ya bağlasın.

Ama öteki film bir başlar, daha miramax yazısı ekranda kaybolmadan köprüde koşan bir adamın kafasına balta saplanır. Ohhh dersin daha patlamış mısıra uzanmadım.

Diğer yandan da şöyle düşünen olabilir. Arkadaş hazır hissetmedigim birşeyi konuk etme evime odama. Tamam, bunları izlemek isteyebirim ama şimdi değil. Burada değil. Bu şekil degil

Ben kendimi ifade edebildim mi?

Sevişilir, icabında sevişeceksin ama yerinde, zamanında ve bir miktar olmalı. Fragmana baktım sürekli bir fanfini finfon var. Erotik dizi bu. Şu furya bi bitmedi la. Cinsellik sanat değildir, eser değildir. Ama para getiriyor mu yapımcılara platformlara, getiriyor tabi.

Sevişilir, icabında sevişeceksin ama yerinde, zamanında ve bir miktar olmalı. Fragmana baktım sürekli bir fanfini finfon var. Erotik dizi bu. Şu furya bi bitmedi la. Cinsellik sanat değildir, eser değildir. Ama para getiriyor mu yapımcılara platformlara, getiriyor tabi.
Getirmez abi. Seksi satın alan son jenerasyon biziz. Z kuşağını arabada cimcifle tavlayamazsın

Seks her dönemde satar bence.

Bu konuya ilişkin de ; diziyi izlemedim. Ama benim ekran işlerine baktığım pencere şu ; Bu sahne niye var? Karakter gelişimine/hikayenin ilerlemesine bir katkı sunuyorsa yap. Ama sırf reyting ve cinsellikle izleyici toplamak için yapıyorsan lüzumsuz.

Hbo da gördüm bakayım neymiş dedim. S*xo ile başladı. Olm ben bunları istesem xhamster falan var zaten. İyic cılkını cıkardınız işin.

Twitterda bir kuplesi önüme düştü de. Aşırı rahatsız edici, hiçbir estetik yanı yok. Sırf izlensin diye saçmalanmış.

Tek bildiğim Asena, dansöz olan.
Dizi mizi zaten izlemem de,

bu kadar yeni oyuncuyu nasıl aklınızda tutuyorsunuz yav, ben Hülya Koçyiğit de bıraktım. Mis.

ATV dizisi falan sanmıştım. Zaten izleyemezmişim. Çok da fifi.

Geri