Asena Erkin

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Berkay ve Caner arasında seçim yapmakta zorlanan şahsiyet.Ha bir de jet alacakmış.

kadınların şeytan oldugunu ispatlamiş birisi

bişey benzese dert içimi yemez.

Rahmetli dedem derdiki ''ayi bali cok bulunca seyine seyine surermis''. Bununkisi de o hesap, parayi cok bulunca nasil harcicagini ve yasiyacagini sasirmis. Doyumsuzlugu, cirkinligi, gerek kilik kiyafet gerek ozel hayat her haliyle bize gostermis insan.

arkadaşım kadında tip olsa gam yemicez
caneri iyi sömürmüş yalnız

Etrafında daimi olarak erkeklerin yer almasından hoşlanan işve, naz, cilve olayının bokunu çıkarmış kişilerin dahi yerdiği kadın. İnsan hayret etmekten bıkıyor.

İlgili kadını tanımadığımdan dolayı kendisine değil, yakıştırmada bulunma cüretine yaptım yorumumu.

Okuduğunu anlama hususunda daha dikkatli olmanı salık veririm. Yapabilirsin. İnanıyorum.

İşin yok belli. Takip etmeye devam et, hoşuma gitmese de dikkatimi çeker.

Tanımadığın kişi için müthiş nitelendirmeler/yorumlar takdir edilesi. Ayrıca dikkatini çekme konusunda işi gücü bırakmış vaziyetteyim. Söylememiş miydim bunu sana?

Basit, kavrayabilirsin.

Dene, kadın kevaşe yakıştırması ile yeriliyor, ben ise durumunun vahametine dikkat çekiyorum. Anladın mı?

Söylediğimin tek seferde anlaşılmamasına içerliyorum.

Cidden, şunu anlamak ne kadar güç olabilir ki?

Tam olarak neresini için kabul etmiyor, hadi anlat.

Ne Asena imiş her haber sitesinde haberi yapılıyor..

her futbolcu karısının yaptığı basit gönül eğlendirmeleri, ''eğlenceli'' partileri yaparken magazine düşmesi bitirdi kadını

Asenaerkil yapıda 1 kadın aklımda kaldığı kader.

Ne duydum ne gördüm ben nerede yaşıyorum acaba?

Geri