Asena 8 Yıl Sonra Sahneye Döndü

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
KE8ogRf.md.jpg

Oryantal Asena, 8 yıl aradan sonra Ataşehir'deki bir mekânda sahneye çıktı. Öncesinden gazetecilerin sorularını yanıtlayan Asena, heyecanını; "Sanki ilk sahnem... Hiç hayatımda dans etmemişim... Bilmiyorum inanılmaz heyecanlıyım, 8 senenin üzerine böyle bir heyecan korkunç bir şey" sözleriyle ifade etti.

Asena, 8 yıl aradan sonra Ataşehir'deki bir mekânda Bülent Ersoy'dan önce sahne aldı.

Sahnede dans performansını sergilemeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Asena; "Sanki ilk sahnem... Hiç hayatımda dans etmemişim... Bilmiyorum inanılmaz heyecanlıyım, 8 senenin üzerine böyle bir heyecan korkunç bir şey" dedi.

KE8z4GS.md.jpg

Asena; "8 yılda hayatınızda neler değişti?" sorusuna "Bir iş kadını Asena oldu, evli bir Asena oldu. Küçükken de Almanya'daydım, babaannem ile yaşamıştım tekrardan Almancı oldum" yanıtını verdi.

Asena; "Hangisinde daha başarılıydınız? İş kadını mı, ev kadını mı?" şeklindeki soruya ise "Hepsinde çok başarılıydım. Benim için hepsi birbirinden değerliydi, tecrübeydi. Beni geliştirdiğine inanıyorum, çok bilgi topladım" sözleriyle karşılık verdi.

KE8usat.md.jpg

Asena, genç görünümünü nasıl koruduğuyla ilgili soruya ise "Ben de ufak tefek şeyler yaptırdım, yaptırmayanı dövüyorlar resmen şu zamanda. Bu normal bir şey haline geldi. Ufak tefek dokunuşlar, güzel, doğru dokunuşlar olduğu zaman güzel olan yapmasın ama ihtiyacı olan yaptırsın. Erkekler de yaptırıyor. Kendilerini güzel bulmadıkları bir şeyi yaptırsınlar ama doğru doktorlarla doğru işler yaptırsınlar ben bunu komple destekliyorum" yanıtını verdi.

KE8Y0In.md.jpg

Öte yandan Asena, geçtiğimiz haftalarda 8 yıllık eşi Hasan Dere'den boşanmıştı. Asena, sahneye dönmek istemesi ve bunun üzerine eşinin ailesinin bunu kabul etmemesi nedeniyle eşinden ayrıldığı iddia edilmişti. Asena, iddiaların hatırlatılması üzerine; "Bu gece bir totem yaptım sadece dansım hakkında konuşmaktı... Açıklamayı kendi sayfamda yaptım siz de bana bu konuda destek verirseniz sevinirim" ifadelerini kullanmakla yetindi.

KAYNAK

O ney ya meme mi fazla belli şişirilmiş olduğu pes

dönsün ya
bişey olmaz

Kadinin memesine neden kiziyonuz? Sizin istediginiz boyutta yasamak zorunda mi? .d neden hem cinsinizle gurur duymuyorsunuz ajsjjsjsjhhs
@VERA @Serçe

• Korkunç
Tepkiler: ne
Kadinin dusmani yine kadin cidden
Kaos coming?

Cok guzel duzeni vardi Almanyada isletmeci olarak keske baslamasaydi tekrar.

severim asenayı iyi yapmış,neyi seviyorsa onu yapsın

Bu forumda memelere laf atmak yasak arkadaşlar ya, irili ufaklı, güzel ya da çirkin fark etmez.. meme ince çizgisi bu forumun, kuruluş amacı memeleri savunmak..

Yüzüstü yatabiliyor mu acaba

• Hımm
Tepkiler: ne
Bu forumda memelere laf atmak yasak arkadaşlar ya, irili ufaklı, güzel ya da çirkin fark etmez.. meme ince çizgisi bu forumun, kuruluş amacı memeleri savunmak..
Niyetimiz kimseyi kirmak degildir.

Surdakini buraya koymak degildir.

Aradabir zulfu yare dokunduuuuk.

Tam yerine rast geldi manzara koyduk.

Niyetimiz kimseyi kirmak degildir.

Surdakini buraya koymak degildir.

Aradabir dilimiz surcer ise affola

Tutmasini bilirizde kemiiiiigi yok bunun
@VERA @Serçe @Kürt Kedisi

@Run bir daha meme savunmucam kardesim kizma nabsbvdvd

Şişirilmiş memeye karşıyım kardeşim

Şişirilmiş memeye karşıyım kardeşim
Eyw iyi guzel hos. Hakkin , hakkinizda..
Ama kadin dansoz ve sergilemesi gereken sey kivrak dans ve vucut
Isi bu oldugundan oturu vucududa olmak zorunda..
Anlatmak istedigin kisim bu
Yoksa memeye gelene kadar , allahin emrettigi olcude giyinmemesine kizdiysaniz amenna .d
Ama nedense bunu elestirmek yerine yada kadinligin boyle pazarlanmamasi gerekiyor yerine meme boyutuna kizmaniz yada organik olmamasina siteminiz bir parcada olsa hazin kajsjhdhhdhhd
Yine de karar sizin elbette

Geri