Asel / Lacivert

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun yıllar sonra Fenerbahçe'nin Kadıköy'de şampiyonluğu kutlayacağı günde, cezamızdan dolayı stadda olamamanın verdiği burukluk eşliğinde, Taksim'in kalabalık olmayan bir mekanında babamla birlikte iki tek atıp eskileri konuşuyoruz, ben Gezi Parkı diyorum, o '80 solcularından kim kaldı diyor, kendi çapımızda ülke kurtarıyoruz...

Fener'in maçı berabere, Beşiktaş mağlup, bu durum bize şampiyonluğu getiriyor. Mekana sevgilisiyle gelen var, 40 yıllık eşiyle gelen var, Fener/Beşiktaş karması bir grup var, insanlar mutlu. Babam desen 70'liğin son kadehinde artık güzelleştiğini belli eder vaziyette...

İşte böyle bir durumda bir şey düşünüyorum, tek bir şey.

Eve gidince Asel için ne yazsam, bu hatunu nasıl anlatsam, bendeki yerini nasıl izah etsem?

Öyle biri.

Asel sohbet etme fırsatı bulduğum , bazı farklı düşüncelerimiz olsada sevdiğim arkadaşlar arasındadır, eğlenceli sempatik bir bayan :)Herşey gönlünce olsun

Anlaşmaya çalıştigim lakin anlaşamadıgim biri :p

Öyle arada sert eleştiriler yaptığına bakmayın,vicdanlı,merhametli bir kalbi vardır :)Depresyon sürecimde bir abla gibi desteğini esirgememiştir benden Allah razı olsun tekrardan.Herkeste olduğu gibi onlada uzunca bir süre iletişimimiz koptu ne yazık ki.Severim Sümeyye ablayı, dobradır harbidir,kendisiyle barışık espritüeldir.Severek takip ediyoruz.:heyoo:

Yıl 2010:p Başka bir forumda başka bir üye adıyla görürdüm bu hatunu da sevmezdim. Böyle bilmiş ve ukala laflar, dobralıklar falan =) Bilmem kaç yıl sonra farkettim aslında sevecen ve iyi niyetli biri olduğunu. Birini sevmeniz için aynı düşünceleri paylaşmanıza gerek yoktur. Ya da hayat hikayesini de ezberlemek gereksiz. İçindeki insan sevgisini ve naifliği bildikten sonra gerisi teferruat olur. Öyle işte, uzun uzun sohbetlerimiz de yoktur hani. Zaten benim doğru dürüst birkaç kişi dışında sohbetim yoktur. Sadece ufak tefek yorumlardan, birkaç halhatır kelamından bunu anlayabiliyorum.

ımpassibıl a kat-i sûretle katılıyorum. .

Herkes tanimis, o tanimamis.
Olldu gözlerim dolldu.

Uyuz oluyom ona.
Ilk üye oldugunda (Essize)ne güzel karsilamistim yabancilik cekmesin diye.

vefasiz Aselsan.

Foruma geldiği ilk günü hatırlarım hep :) Esprili , insanları kırmamaya çalışan birisi :)

Foruma gelme nedenim. Benim için özeldir. Biliyorum ki bende onda özelim. Çok özelimiz var :p

Forumda en çok dikkatimi çeken bayan üye olduğu gibi, ilk defa bu kadar tanışmak için can attığım bir üye oldu kendisi.
Kafasını güzelleştiren şarkılar nedense bana bir masumiyet uyandırdı, bilemedim.
Ehehe gülüşü ile fıratımsı bir tatlılığı , bulgurdan helva yapacak kadar keskin bir zekası ve çok ta hoş uslubu vardır.
Tanıdıkça daha çok sevilesi bir üye , keşke küçük ve sümüklü bi kız olsaydı evlatlık alırdım vallahi :p

16-Temmuz-2014, 02:27

en sevdiğim , sevdiklerimin üye sözlüğüne çatır çatır yazmak .
Süm seni çok seviyom , on kere yüz kere bin kere milyon kere.Işık hızında seviyorum seni.
Bir düğünde çalınan ankaranın bağları sayısı kadar , mahmut tuncerin ömrü boyunca çektiği halay sayısı kadar , salyangozun salgıladığı sümük sayısı kadar , vücudumdaki kemiklerin kütlesinin on üzeri ikisinin kübüsü kadar
yani çok işte.
iyiki varsın, sana hiç ama hiç kıyamıyorum .. Çok aşığın var diyorlar haddini de bil . hep böyle kal :*

Bu kızı çok seviyorum ben yaaaaaa birtanedir kendileri, çok neşeli şahıs, sohbetine de doyum olmaz:srl:
Öptüm çok çooooooooook :cici:

Kendisiyle maskemi, toniğimin tarifini bile paylaşabileceğim nadir üyelerden .p
Olum kızın bi gamzesi var, hep diyorum ben orada yaşamak istiyorum.
O şirinli bakışlarınının etkisi de var elbette.
Cilvenden öperim.
Nöbetçi olmadığım bi gün daha uzun döktüreceğim.

Benim Yillardir Adimi Kisaltarak sòylerler ^ Süm^ Baktim Forumda Aselede Sùm diyorlar. Hih Dedim Byakurenden sonra bi adasim Daha Cikti:@ çùnku ismimi Kimseyle Paylasama Ben :hih: Neyse Tek tek Yorumlari Okudum Bu Sayfadakii vee Pitre Sayesinde Adinin ^Sùmeyye^ Oldugunu ògrendim :p
Bende ^Sümeyra^ Olaraktan Memnun Oldum :dyg: Oh be! ismimin Asaleti Yine Bende Kaldi :kiki: Tanisicaz Ama Bugun ilk Adim Bu vesileyle Attik :p
Pitre Saol Sayende.Buyuk Bir Meraktan Kurtuldum ehuehu

Burcuma ithafen yılaağğnnn dediydi, o günden sonra sempatim oluştu bu hatuna..: ) Biliyorum ki o da bir yılaağğnn..: ) Yok yok, bayadır merak ediyordum bu hatunu, hakkında kimse de kötü bir şey dememiş.. Diyeni de en tatlı diliyle cevaplar sanırım..: )

Daha çok tanıyabilmek dileğiyle, şimdilik hoşçakal..:cici:

duydum ki sahipsiz sananlar olmuş bilader.bu mesaj burda dursun da herkes ayağını denk alsın biliyoz çok tatlı biliyoz çok sevilesi bir varlık şayet kimse benim kadar sevemez kimseye vermem. biz adana çocuğuyuz , bize her yer ülkü ocakları. adam olun.
bana bak güzel kız, senin için tarladan usturayla şalgam keserim.Sen iste dünyaları önüne sererim.Biz adana çocuğuyuz.Bir sevdik mi bin kere ölmeyi iyi biliriz.
selametle gülüm.

ay lacivert o muydu dedim şuan bu nick daha çok yakışmış. Tartışmalarda daha aktif görmek istediğim üye.

Lacivert

Ben onu ilk imzasıyla hatırlıyorum.
Çok ama çok güzel bir imzaydı.
Sonra bir yerde bir şekilde sohbet etme fırsatı bulduk.
Yavaş yavaş birbirimize yakınlaştık ve benim ex aşkım :p
Benim için Emreye bile kafa tutuyor.
Kendisini tavrını düşüncelerini severim sayarım.
Görmeyince de özlerim :dyg:
Çok özletme kendini güzellik seviliyorsun hep mutlu çok mutlu ol :kiss:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri