Raskolnikov
Gümüş Üye
Uzun yıllar sonra Fenerbahçe'nin Kadıköy'de şampiyonluğu kutlayacağı günde, cezamızdan dolayı stadda olamamanın verdiği burukluk eşliğinde, Taksim'in kalabalık olmayan bir mekanında babamla birlikte iki tek atıp eskileri konuşuyoruz, ben Gezi Parkı diyorum, o '80 solcularından kim kaldı diyor, kendi çapımızda ülke kurtarıyoruz...
Fener'in maçı berabere, Beşiktaş mağlup, bu durum bize şampiyonluğu getiriyor. Mekana sevgilisiyle gelen var, 40 yıllık eşiyle gelen var, Fener/Beşiktaş karması bir grup var, insanlar mutlu. Babam desen 70'liğin son kadehinde artık güzelleştiğini belli eder vaziyette...
İşte böyle bir durumda bir şey düşünüyorum, tek bir şey.
Eve gidince Asel için ne yazsam, bu hatunu nasıl anlatsam, bendeki yerini nasıl izah etsem?
Öyle biri.
Fener'in maçı berabere, Beşiktaş mağlup, bu durum bize şampiyonluğu getiriyor. Mekana sevgilisiyle gelen var, 40 yıllık eşiyle gelen var, Fener/Beşiktaş karması bir grup var, insanlar mutlu. Babam desen 70'liğin son kadehinde artık güzelleştiğini belli eder vaziyette...
İşte böyle bir durumda bir şey düşünüyorum, tek bir şey.
Eve gidince Asel için ne yazsam, bu hatunu nasıl anlatsam, bendeki yerini nasıl izah etsem?
Öyle biri.