Asel / Lacivert

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdaki neşeli üyelerden Aldığı nickde harika. Kızıma koysam mı bu ismi :dusun: Asel cennetdeki 4 ırmaktan birisi oluyor. :)

neşelidir, sempatiktir, sıcak kanlıdır, arkadaş canlısıdır, severim, sayarım ama ufuğun dediği gibi şimdi bunları yazdığımdan kendini bişey sanabilir :D yazayaydım iyiydi ama dayanamadım (:

Kafasını duvara sürtünce kıvılcım çıkarabiliyorsunuz, denedim.

Akrep burcunun özelliklerini yansıtır ama bilmez ki karşı tarafta akrep. (Bu cümle ağır tehdit içerir klsdmf :D)

Bu kızı çok abartıyolar.

Dün bi kız, sırf sana benziyor diye arkadan yaklaşıp sümüğümü sürdüm saçına.

Uzun süre yazmamışım buraya, yokluğumu hissettirmiyorum ama temkinli de olmak lazım. :p

Önce şunu anlatayım, 8 yaşında yada 9 yaşındaydım mahallenin çocuklarıyla oyun oynuyordum sanırım beni bir oyuna almadılar "sen bunu yapamazsın " dediler. babam bizi izliyormuş yanıma geldi ve "sana kimsenin bir şeyi yapamazsın demesine izin verme" dedi. Hayat böyle değil tabii ki her zaman hayır deme lüksün olmuyor ama ben ne zaman bir şeylere boyun eğdiysem karşılığında çok fazla hayır diyebildim. Bazen bir kere boyun eğmek bütün isyanımı ayaklar altına aldı bazen bir hayırım bütün asiliğimi gün yüzüne çıkardı. Hayat bir dengedir Süm senin karşındaki kefe çok dolmuş olabilir ama unutma yaşamaya devam ediyorsun. :)

İlk başlar da korkardım zeki kız arkadaş edinmekten. İnsanın içine girip duygularını ele geçirirse ne kalır geriye diye ama sonra öğrendim ki her biri farklı pencere açıp insanı iklimlerden iklimlere sürüklüyor. Süm gibi. Seviyorum bu hatunu.
Dikkat edesin kendine.

En hoşuma giden özelliği, umursamazlığı..Kimseye ederinden fazla değer vermez.Gülüp geçer.Bilmiyorum belkide bana öyle geliyor;d Kitapları çok sever.Kültürlüdür,boş konuşmaz.Sıcakkanlı,samimidir.Her şey gönlünce olsun Süm. ; )

Akide o bi kere
Sum lütfen bu nicki değiştirir misin hiç güzel değil :p

Kendimi onunla kıyaslayınca mükemmel olduğumu hissediyorum, egom için zıplama tahtası o.

Şaka bir yana. Samimi, açık sözlü, hoşgörülü ve bir o kadar da köylü bir insan.

yolunu gözlüyorum, şu Ankara işi çabuk olursa sevinirim :T:

20.05.2014

evime döndüm artık korkmadan sarılabilirsin eheh :D
16.06.2014

an itibariyle sesini duyurup keyfime keyif katandır, sağolsundur varolsundur hep o : ))

07-Mayıs-2014, 11:53

daha önce kimseden böyle bişey istediğimi hatırlamıyorum ama keşke yanımda olsa, saçlarımı tarasa.

Tanismak istediklerimdeen. Güzel nickli hatun :cici:

Beni samimi bulmadığını söylemişti bi aralar ama nedense ikimizde birbirimize takılmayı seviyoruz :p
Artık nedendir bilinmez.
Ama kendine has bi tarzı var ve yorumlarını okumak keyifli Süm'ün :)

mahmut tuncer şarkıları senin köpeğin olsun güzel insan

Başak Şengül desem dönüp bakar mısınız o çizginiz ile:d

Korkunç derecede çekici güçlü hafızaya sahip gizemli ve zeki diye tanımlayabiliriz onu. Öpüyorum seni kadın. Gözünün bebeğinden.

Sonunda tanistik, ve hic bu kadar sicak oldugunu tahmin etmiyordum :)
Gercekten zeki ve baya birikimli bir insan, Kara kas kara gozlu hehe
Hersey gonlunce olsun yuregin hic solmasin ki ...

Kendisini ilk gördüğümde ön yargı ile yaklaşmış olmamdan utandırdı öncelikle.
Beklediğimin dışında genel kültürü yüksek, cümle kurmaktan aciz olmayan, her türlü sohbeti yapabileceğim, konuşabilecek ve dertleşe bileceğim bir yere sahip. Yerini korumasını temenni ediyor, çatık kaşım ile akıllı ol mesajı veriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri