Aseksüel

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Herhangi bir cinsel yönelimleri yoktur, ilgisiz ve nötrlerdir. Ayrıca Forumda çok yakından tanıdığım bir arkadaşın cinsel yönelim durumu.

Son donemlerde cok goz onunde olan bir durum.

Aslında bi bakımdan baya mantıklı bir durum bir gece oturun düşünün çok saçma şey cinsellik

Abi insan insana bunu yapar mı bir de her halttan sonra ince bir pişmanlık hissi var bilirsin o duyguyu bence olmadan da yaşanılabilir. Temel bir ihtiyaç değil gözümde. Sanırım forumdaki arkadaş beni baya etkiledi:(

Kültürlü gibi olmak ve nobran gözükmemek adına konulara girip meriçlik yapan üyeler de görülen bilinçli davranış.

Feminist üyeler de ise "neden kadın altta olmak zorunda"? Diye yaygara çıkarılıp, üzerinden prim yapılan durum.

Aslında bu fırtına öncesi "sexsizlik".

Son düzenleme:
Yokluk ve aseksüellik arasında ince bir çizgi var .pp bazıları karıştırıyor da olabilir.

Peki feveran reyiz uzun zamandır eline sevişecek birisi geçmeyen kişiler için ne deniliyor. Lütfen beni aydınlatma yapın, forumda birbirimize karşı olan yükselmeler dikkatimi çekiyor :) mesela Biggie sen ve benim son durumumuz hakkında ne düşünüyorsun.

Peki feveran reyiz uzun zamandır eline sevişecek birisi geçmeyen kişiler için ne deniliyor. Lütfen beni aydınlatma yapın, forumda birbirimize karşı olan yükselmeler dikkatimi çekiyor :) mesela Biggie sen ve benim son durumumuz hakkında ne düşünüyorsun.

Bu durumla ilgili detaylı bir incelemeyi akşam 20 sularında yapacağım

Platonik yanilsamalar.
Ucak veya ütü ile evlenenler var.
Bunlar asexuel iste.
Yokluknan alakasi yok.
Tercih meselesi.

"sevişelim mi, sevişelim mi" dedigim bir kadın kişisi vardı -ama ben aseksüelim filan derdi. Tabi ne menem birşeydir bilemezdim.
Sonra biriyle evlendi çoluk çocuğa karıştı....

Geri