Asansörde Aile İçi Şiddet ( Sosyal deney)

Konu sahibi son olarak 2995 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimalle bende müdahele etmezdim ..
Bir kere olayı asansörde tezgahlamaları denenen insanlara haksızlık olmuş zira bir iki kat sonra inecek olan insanları bir asansörün içinde tutamazsınız .. Ortamı yanlış yerde hazırlamışlar ..
İkincisi ; " karı koca arasına girilmez " deyimin öğretisiyle büyüyen insanlarız .. Özellikle de asansörde ki erkeklerin neden araya girmediklerini anlayabiliyorum .. Eğer erkek oyuncu karısını dövmeye başlasa bir çoğunun da araya gireceğinden eminim ..

eşim o size ne ya allah allah diyen kadınlar gördüm ilk önce şunu bir kadınların anlaması vede kafalarında bir oturtması lazım

valla karısını dövse bile tepki gelmesinin zor olduğunu düşünüyorum ne yazık ki. bi gün sokakta magandanın birinin kız arkadaşını darp ettiğine şahit oldum da, kalakaldım yolun ortasında. o an yoldan geçen tanımadığım bi kız arkadaşla birlikte olaya sözle müdahale etmeye çalıştık. etraftaki sözde erkekler de biz olaya dahil olduktan sonra ayırmaya giriştiler ne hikmetse. yani önce birisi müdahale etsin diye neden beklenir, neden öncesinde kimse ayırmaya girişmez anlamıyorum.
"kocamdır döven" diyen kadın da ayrı bi alem, allah akıl fikir versin ona da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri