Asalak kız Türü.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çalışmadan etmeden,hiç mücadele vermeden dış güzelliğini kullanarak asalak gibi erkeğin sırtından geçinen bir kadın türü.

Bu tarz benzetmeler bana hep insanın yarasıymış gibi geliyor. Mesela Asalak Sarışın Türü; sarışınlardan kazık yemiş bir bireyi temsil ediyor olabilir… uzatabiliriz “Asalak güzel kız”, “asalak taş gibi hatun”, “asalak x kadın türü” vsvs .ppp

tavsiyem yaranı iyileştirmen .p

yavru benim felsefem her zaman bu söz olmuştur ondan içim rahat.

hiç birşey sırtını dönüpte bakılacak kadar değerli değildir.ne güzel bir araba nede alımlı bir kadın.

Amannn amannnn yedirtmeyin kardeşimmmm yemeyin yaadaaaaa :))))
Herşey istedigi gibi olunca insan oğlu canım cicim herşeyimmm ....
Ama olmayınca bitince filan aptaldı asalaktı hiç hoş değilll nasıl yaşayınca can ciğer olunca bitince de saygı duyulmalı:)

Zamanında yedirdik ismo yedirmeden yemeden kendine gelemiyor insan

Helal edip unutacaksınız. Bir aciz'e destek oldum diyeceksiniz. Çünkü onların elinden gerçekten başka bir şey gelmez. Bu sizi rahatlatır. Ben öyle yaptım.

Bazı kadınların elindeki tek silah, güzelliği olabiliyor hatta bazen güzel olmasına bile gerek yok çünkü biraz cilve yapsa tüm dünyayı önüne sermeye hazır erklekler var fakat burada asıl sorun kimde? Parası için kullanılmaya müsait olan erkekte mi yoksa kullanmaya çalışanda mı?

Eşi ya da sevgilisi ile her şeyini gönülden paylaşan erkeklere bir sözüm yok ama bile bile kullanılanlar var ki onlar hatayı kendilerinde aramalılar diye düşünüyorum.

Bu kızlara düşüp onsuz olamayıp sonra sen şöylesin sen böylesin Ssjsjsj

Asalak kız türü çok ya
sanalda özellikle
örneklerini çok gördük şükür

klaus haterleri: YaRAnMı vAr GoCuNuuYorsuN?
hııı efet yaram var ıyk.

Ya bir de öyle tipler var ki, bağ bahçe çay parasını bunlara yediren mi dersin, çocuğunun okul parasıyla hediyeler alan mı dersin, kredi çekip ev tutan mı ararsın, genel evdeki kadına aşık olan mı….
ve bütün bu tiplerin ekseriyetle orta veya düşük gelirli abiler amcalar olması xd hep derim, zengin adamın parasını zor yersiniz, zengin taklidi yapanlardan daha çok vurursunuz voleyi.
Siz hiç bulgar numarasından aranıp parasını kaptıran zengin iş adamı duydunuz mu? Duymadınız… çünkü yozgatlı daha mutlak hedef

Ya bir de öyle tipler var ki, bağ bahçe çay parasını bunlara yediren mi dersin, çocuğunun okul parasıyla hediyeler alan mı dersin, kredi çekip ev tutan mı ararsın, genel evdeki kadına aşık olan mı….
ve bütün bu tiplerin ekseriyetle orta veya düşük gelirli abiler amcalar olması xd hep derim, zengin adamın parasını zor yersiniz, zengin taklidi yapanlardan daha çok vurursunuz voleyi.
Siz hiç bulgar numarasından aranıp parasını kaptıran zengin iş adamı duydunuz mu? Duymadınız… çünkü yozgatlı daha mutlak hedef
Ne istiyosunuz bu yozgat'lılardannnn:D

Geri