Artık seni unuttum…!

Konu sahibi son olarak 1888 gün önce görüldü
Artık seni unuttum…!

Artık sensizliği umursamıyor muyum nedir? Geceleri hala aklıma geliyorsun ama ne hayallerimde nede rüyalarım da istemiyorum artık seni… Seni hatırlatan her anı her şarkı sözleri beraber gidilen her köşe başı bana boş ve manasız geliyor…. Kimdi bunlara her baktığında ağlayan? Yüreğinin kanamasından nefes alamayan… ben mi?

Ara sıra senden haberler geliyor gözlerime bakarak anlatıyorlar. Acımı görmek için bundan zevk almak için…. Onlara bakıyorum… anlattıkları sana deli gibi aşık olan bana değil ki… kime anlatıyorlar seni? Ben seninle vardım ben sende kayboldum ben sende yok oldum…. yerime gelen seninle ilgilenmiyor ki…. Ufak da olsa bir ipucu arıyorlar gözlerimin içinde…. Ama artık bulamazlar…. Kim seni sevdiyse o senin gidişinle öldü….

Yeni birisiyim artık ben… hiç bir şey acıtmıyor canımı… Seninle birlikte duygularım da gitti benim. Gözümden bir damla yaş akmıyor kanayan bir yüreğim yok artık…

Bunun için mi girdin hayatıma…. Benden yeni bir ben yaratmak için mi? Eski ben bu dünyaya dayanamayacak kadar mı zavallıydı ki bir an önce yok edilmesi gerekiyordu? Görevin bu hayata devamımı sağlamak mıydı? Görevin beni yüreksiz bırakmak mıydı?

Umarım başarının zaferini yudum yudum içiyorsundur… Umarım aldığın yüreğimi tepe tepe kullanıyorsundur… nasıl olsa o hep senindi…

Yarattığın yeni ben’in artık ne sana ne bir yüreğe ihtiyacı var…. Tebrik ederim…

Seni sevdiğimi;
Binlerce sen vuran şu pencerenin önünde,uzaklara daldığımda anladım..
Resimlerini çekip masama koyup, saatlerce izlediğimde anladım..

Seni sevdiğimi;
Yağmur yağıp iliklerime kadar ıslandığımda gözlerimin doluşunu,
Aynalarda kendime sorup cevabını vermekten korktuğumda anladım..

Seni sevdiğimi;
Ölüm senin elinden bile güzel dediğimde anladım..
Bir film karesine patlayan flaşa senin için saatlerce gülümsediğimde anladım seni sevdiğimi..

Uykusuz bir gece,saat 02:00 de anlatmaya başladığım seni.
Sabah 4 olduğunda “yine anlatamadım” deyip yeni bir alfabeye aç hissettiğimde kendimi anladım..

Seni sevdiğimi;
Yazılan her kelimeye dokunup..dokunmak istediğimde sana anladım..

Seni sevdiğimi;
Tüm yolları yürüyüp geceler boyunca kabına sığmayan
bir “sen “ile..Bu şehirde insanlar “Yine mi bu yollarda yürüyorsun tek başına, neden? “dediklerinde anladım..

Seni sevdiğimi;
Her kitap arası..masanın altı..Yastığın altı..
Okunmaktan buruşmuş..ama mutlaka bir yerlere sıkıştırılmış kelimelerini bulduğumda anladım

Gökyüzündeki en soluk yıldıza bakıp..oraya gizlediklerimizi hatırlayıp gülümsediğimde anladım..

Gökkuşağının altına rezervasyon yapılmış masayı görüp
“Yaşanmışlık kadar yaşanmamışlığınım” dediğimde anladım seni sevdiğimi...

Seni Sevdiğimi ta en başından..
Hiç söyleyemediğimde anlamıştım...
Şimdi söylüyorum...
Korkmuyorum...

Penceremden dışarıya bakıyorum ve susuyorum,umut dolu sevgi dolu özlemlerle şarkımızı mırıldanıyoruz birlikte.

8992b4lbtg2.jpg

Allah'ım öyle bi heyecan sardıki yüreğimi uzatsam dokunacaktım ellerine o kadar yakındın ki bana.
İşte yine sanki zaman "büyü"lenmişti,ben "büyü"lenmiştim sana. Ruhum içime sığmıyordu. Ellerimiz kenetlenmişti birbirine koşuyorduk..

Öyle bir "büyü"ydü ki düşlerimde. Yerimden kalkıcak gücüm yok!
O gücü bulabilsem kendimde ,geleceğin yöne koşmayı düşlüyorum.
Dizlerim düşlerim kadar hızlı değil. Susuyorum ve yüreğimi göçmen kuşlarıyla sana yolluyorum.
Boş gelmeyeceklerdi biliyorum. Yüreğini ve gözlerini bırakacaklar avuclarıma. İşte o an, düşlerim gerçek. gerçeklerimde düşlerim olucak.
Sen sakın üzülme ben bu kadar susuyorum diye! Susuyorum sana, susuyorum, aşkımı hak edicek kadar yücesin. Bu kalp seni sevmeyi hak ediyor sende bu kalpte olmayı.
Hiç üzülme, küçüğün bu kalbi hep senin için taşıyacak. Ay ile yadızları, gök ile güneşi, martılarla denizi, güzel ile çirkini birleştireçeğim senin için.
Sonsuza kadar sen ile beni.
Korkma yüreğim seni taşıyacak kadar büyük ve güçlü, senden gelicek herşeyi kucaklamaya hazır, sensizliğe dayanacak kadar azimli.
Bu sevgim bu sevgi seninle yaşadığı sürede çoğalarak yaşıyacak.
Sevgine susuyorum,
Aşkına, sen olsanda Varlığına susuyorum.
Bedenlerimiz farklı yerlerde olsada ruhlarımızın buluşmasına kim engel olabilir?
Özgür bırak ruhunu. Gecenin karanlığını delen beyaz bulutlara sarılıp gelsin Ve buluşşun ruhumla.
Susuyorum yine,
Dön bana; bir yudum hasret, bir yudum acı en çokda sana susuyorum.
Dön bana, Gönlüm hasret aşkına. Ağlamaklı gözlerim.
Düşünceler düşler dört bir yanım. Aklım almıyor, duygular sarmış yüreğimi zehirli sarmaşıklar misali. Susuyorum yine, Susuyorum seVgine biliyorsun; Gel, Gel, Gel Diye...

Benim İlkimde sensin sonumda..Varlığımda sensin yokluğumda..

sevgi_resmi_33.jpg

Geceleri yatağa girmek ne kadar acıdır bilir misin...Beraber renklendirdiğimiz şu renksiz dünyada senin gitmen yeterli oldu hayattan nefret etmem için..İlk sevişim,ilk bağlanışım,ilk aşık oluşum,ilk el tutuşum...Hayatımda her ilki sende tattım ama senin ilklerin benimle değildi.Sanırım sonlarında bana nasip olmayacak..
Bu gecede uyumadım yokluğunda,bu gecede ağladım sabaha kadar kimseciklerin bilmediği durumda.Ben güçlüydüm,evet ben kuvvetliydim.
Hayır,değildim...
Sadece öyle bilinirdim ben..Ne kadar aciz olduğumu kimseye anlatamadım,
dinletemedim ya da gücüm yetmedi.Aciziyetim öylece kaldı benimle..Bu gece bir dilek var içimde..Keşke uyanmasam ama ölmesem ama hep yaşasam ama yine de uyanmasam...
İkilemlerden bıktım artık!Ne ulaşmak istediğim bişey kaldı,ne de ulaşabildiğim...Her yolu kapattılar bana senin yokluğunda,önümde engeller,önümde kalabalık..Bu ıssız sokaklarda tek başımayım ve yine çaresiz.Ne elimden tutan var,ne de tutmak istediğim bir el..Tek istediğim uyumak..Bir daha uyanamamacasına uyumak..Ta ki senin gelip beni uyandırdığın ana dek uyumak...
Ben başkaları gibi sevemedim seni güzelim..
Başkaları sevdikleriyle beraber hayata gözünü açtı,beraber hayata baktılar,bense kör kalmayı seçtim senin varlığında bile..Bekledim gözümü açmak için mahşerde,ellerin ellerimde...
Ne bir gözüm var sensiz görmeyi becerebilen;ne de bir ben varım renklendirmediğin renksizlikte hayatı altedebilen..

Benim ilkimde sensin;sonumda..Varlığımda sensin;yokluğumda...

Geri