Artık Oyum Ak Parti'ye

Konu sahibi son olarak 2420 gün önce görüldü
Evet sevgili dostlar, kendimi bildim bileli muhalif bir insan oldum.
Dilerse iktidarda olan parti görüşüme uygun olsun.. Yine de muhalif olmuşumdur.
Zira seçmen olarak müşkülpesent bir yapıda olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Son günlerde muhalif bir seçmen olarak ülkenin geldiği noktadan dolayı çok rahatsız olmaya , endişelenmeye başladım.
Fakat, bir yandan da gerek özgürlükler konusunda, gerekse ekonomi konusunda iktidar partisinin günden güne ülkeyi yerin dibine çekmesine rağmen her seçimde oyunu yükselttiğini şaşkınlıkla da izliyorum.

Dolayısıyla , halkın ''bir zenci daha yollarsanız'' hikayesindeki misali iktidar partisini desteklemekten asla vazgeçmediği bu noktada su veren itfaiyenin hortumunu ... dercesine ; göğsümü gere gere , alnım ak bir şekilde, ve gururla.. artık oyumu Ak Parti'ye vermeye karar verdim.

Aslında hiç oy kullanmayacaktım ama biraz düşündüm ve ''madem ülke çok zevk alıyor bu durumdan, iktidarın ''hardcore'' moda geçmesine katkı yap'' dedim ve bu kararı aldım.

Bu arada sevgili yeni parti arkadaşlarım, aranızda yeniyim, mazur görün : mera nerede?

Reis boynuma dola! Ak partililiz ulan!

Yeni yıpratma yöntemine mi geçtiniz olum. Tüm alkolikler, homolar vs,. akpye oy verecek, ve her yerde pislik çıkaracak. bunu gören gerçek akpliler ,akpden soğuyacak ve ona oy vermeyecek. Bu şekilde chp iktidar olacak asghgdssf.
Güzel taktik valla :hh:
Bol şans :cigaraci:

Amel güzel ama niyet bozuk. Daha yolun var kardeşim.

sey istiyoruz aslinda
herkes ama herkes ama direk %100 oraninda toplumun her tabakasi
siyasete kisinin kendi istedigi gibi baksin
seni rahatsiz eden ozgurluk kisitlamalari %100 herkesi rahatsiz etsin
senin ekonomik durumunu birebir olarak toplumun tamami hissetsin
ve asil nokta
sandiga gittiginde hickimse kendi bireysel gorusunu, vicdani kararini, yetistigi birey olarak kendi secimini degil de
senin etkilendigin durumlari goz onune alip senin secimin uzerine hareket etsin..

evet istedigin tam olarak bu ..

ikinci bir mesaj daha yaziyorum asagiya

amel falan demiş birileri :asdasdasd

padişah seviciler sizi

asla bir akpli ile aynı ortamda bulunmam.

bunuda yazıp çıkayım

Gectigimiz onlarca yillarda da ekonomimiz mukemmel degildi
Anadolu halkinin refah hayat surdugu hicbir zaman dilimi yok ..
ne ekonomik olarak ne ozgurlukler acisindan mahrumiyet hissedebilecegi bir gecmisi olmayan insanlardan
senin hassasiyetlerine birebir uyum istiyorsun ..

Arkadaslar su insanlara mera nerede diye hakaret ederek
cahilliginizi haykiriyorsunuz
oturup uzerine kac dakika dusundunuz ..
senin vicdanini derinden etkileyen haksizliklarin bu insanlara erisebildigini
senin kaynaklarina erisebildigine inanabiliyor musun

Turk toplumu musluman, ve baska bir konunun aciklamasi olarak yuzyillardir dini degerlerine onem vererek yasayagelmis insanlar ..
Bugunun iktidarinin dini degerleri hitab biciminin temel metasi olarak kullanmasi onlara etkiyor diye onlara kizabilirsin ama bu onlara hakaret etmekte tamamen ozgur oldugun anlamaina gelmez.
Boyle bisey yaptiginda benim de sana senin meran nerde demem kadar abuk olur ..
cunku biliyorum ki sen bir okuz degilsin sadece ofkeli bir muhalifsin ki bu da oldukca makul
gunboyu haber sitelerini her actigimda icinde yasadigim toplumdan nefret etmeme ugrasimdan uzaklasiyorum ..

Ama demokrasiyi anlamali ..
Secmen vicdanina saygu duymali ..
Cumhuriyet i Cumhuriyet yapan Turkiye yi Turkiye yapan
mevcut siyasi sistemde oy verecek her bir birey
elinden bisey geliyorsa bu insanlara erisebilecek bir yontem elde et
ama belki de sen elinde ki tek erisim kanalini
kendini itici gostermek icin kullaniyorsun

Özgürlükler konusunun yalan olmadığı aşikar, insanlar yazmaya - çizmeye korkar oldu. Ekonomi konusu hak getire zaten. Lakin sorun şurada, bu ülkenin başına peygamber gelse adam edemez. Kaldı ki muhalefetten medet umuyoruz.

Ülke vatandaşlarının zihniyeti değişmedikçe bi gib olmaz. Dedim ya isterse peygamber olsun. Şu an için tek çıkar yol ülkeden gibdir olup gitmek.

Canis forumun yarısı AKP li. Ne zaman terk ediyorsun forumu?

ya hu forumu geç kimin erkek kimin bayan olduğu bile belli değil bu insanlar papua yeni ginede mi yaşıyorlar da etraflarında akp lisi yok yada hdplisi yada bilmem ne partlisi
başka türkiye yok efendiler

ahhhh yine vurdun yumuşak karnımızdan bu kız son kez AKP derrrr. :rolleyes:

Ben de bu seçimde öyle düşünüyorum daha da beter olalım hep beraber

aklımda dört parmak rabiayla basacam gavurun yüzünde beş parmak osmanlı tokadını
fiyuppiiiiiii
hahahahahahahaha

ehomomi zaten çoh iyi
13. ehonomiyiz.
(toplam 14 var zaten ama olsun bak fener de 17. ama büyüklüğünden ne kaybetti allahın devesiiii)

Bu AKP ye oy verirse ben vermem alkolik ile bir olamam.

Son bir kaç yıldır ki : Dıyarbakırdan döndüğüm günden beri insanların kararlarına saygı duymaya çalışıyorum.Mevcut iktidarı hiç desteklemedim hatta eleştirdiğim bir çok konu vardır ama yeri geliyor doğru yapmaya çalıştıkları şeyleri de takdir ediyorum. Evet bu ülke ekonomik olarak güzel zamanlardan geçmiyor evet dışarısı şuan ateş pahası ancak bir kaç ay önce yaşanan dolar artışını kısmende olsa doğru yönettiler. Sevip sevmemek insanın kendisine kalmış bir şey hatta takdirde insanların ama geçmiş dönem hükümetleri bu olayı bu kadar cabuk ve net yönetemeyebilirlerdi.

Ayrıca şu an için bir Chpli olarak Chp'nin iktidar olabilecek kapasite de oldugunu dusunmuyorum hatta iktidar olmanıjn gerekliliklerini kavrayabildiklerini sanmiyorum.Chp'nin Kılıçdaroğlu basa geldikten sonra yaptığı şey sadece kör dövüşüdür ve maalesef bu sekılde hiçbir şey elde edemiyor.

Bir de AKP'li insanlar AKP'ye destek verirken sadece sanıldıgı gibi dini duygularla vermiyorlar. AKP zamanında belediyelerin yaptığı yatırımlar ortada ve halk buna da kapılıyor biraz. İşin içinde olmayan insanlar işin dış yuzeyine bakıp aldanabiliyor yani diyeceğim o ki görülenle görülmesini istenen şey aynı değil hiç bir zaman.

Mesele parti değil. Memleket
Fakat ideolojik saplantıları olanlara bunu anlatamıyoruz.
İzmirin, Antalyanın, güneydoğu illerinin hallerini görüyoruz. Seçim sebebi icraatler olsaydı, hdp yada chp belediyeleri kazanabilirmiydi? Takım tutar gibi parti tutulması, bunlara en güzel örnektir.

amel falan demiş birileri :asdasdasd

padişah seviciler sizi

asla bir akpli ile aynı ortamda bulunmam.

bunuda yazıp çıkayım

Amel: Yapılan iş, edim, fiil.

Padişah sevici? AKPli? Yaptığının doğru ama niyetinin kötü olduğundan bahsettim. Eleştirisinde haklı olabilecek iken bana göre çok yanlış bir yöntem tercih ettiğinden bahsettim.

Geri gelirsen aklının yetmediği konulara bulaşma. :hello:

Asla bir amip gibi yaşamak istemem. Ama onlarla aynı ortamda bulunabilirim.

Geri