Artık kadınlar daha çapkın...

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Umarim balik kizlari artar.. her doguran marta denk getirsin.. o zaman gorun capkinligi dhdjkh

Ramiz Karaeski der ki; "Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.".
Kadını erkeği yok bu işin.

aa konuyu ben aldatma olarak düşünmemiştim hiç..

Kadını da erkeği de mide bulandırıcı, her ikisine de yakışmıyor.
Ayrıca kadınlar eskiye oranla daha çapkın olabilir fakat erkeklerden daha çapkın olmaları pek mümkün değil.

Bir kış akşamı arkadaşım ile köpeğini gezdiriyorduk. Son model bir Tofaş Serçe yavaşça geçti yanımızdan ve ileride durdu. İçinde iki bayan vardı. Kısa bir süre aynadan bizi izlediler ve gittiler. Arkadaşım birden heyecanlandı ama aramızdan birini beğenmemiş olmalılar. Eskiden de günümüzden çok farklı değildi olaylar. Sade olayları algımız farklılaştı.

değil hacı yani en azından 1000 dereden su getirmesini biliyorlar önce lkjaklskdjas erkek gibi ikna olmaya o kadar müsait değiller.
nemfomani bir kadını çapkın yapmaz ateşli bir piliç yapar o kadar. onu da türkiye de nerede bulucaksın **Spam/Adversiting** , yok bana hediye al , yok beni eyle , bana iyi hissettir felan

meh.

Son düzenleme:
Hic yazasim yok ya...sarkiyi birakip kactim

Sonra kendinizi muge anlida buluverirsiniz. Dikkt edin.

Geri