Artık Galatasaraylı Değilim

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Galatasaray iyi günlerden de kötü günlerden de geçecek. Bir insan uğruna sevdiği takımı terk etmek bana saçma geliyor. Fatih Terim de gelip geçecek elbette, aslolan Galatasaray.

böyle bir söz söyleyebiliyorlarsa; zaten hiç Galatasaraylı olamamışlardır.

Şimdi şöyle bir şey var bi kulübü çok seversin onun başarısı ile mutlu olur onun başarısızlığı ile mutsuz olursun ama o kulübe hiç bir maddi desteğin olmamıştır, ne maçına gitmişsindir, ne lisanslı ürününü almışsındır hiç bir faydan olmamıştır sen zaten o kulüp için işlevsiz elemansındır. Bu sitemde bulunan arkadaşın da öyle bir taraftar olduğunu düşünüyorum. Kötü günde camiaya sırt dönen de zaten hiç olmamıştır. Şimdi 15 milyon Galatasaray taraftarı varsa 14'ü ardayı sevmiyor, istemiyor arda gelseydi bu insanlar biz Galatasaraylı değiliz mi diyecekler? Çocuk aklı.

"Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.” Baba Gündüz

biz kisilere degil armaya sevdaliyiz. birakin curuk elmalar biraksin sanli armayi onemli degil.

Herhangi bir maç,teknik adam,başkan,futbolcu için takımdan vazgeçilmez. Onların hepsi geçici sonuçta. Terimi bende istemiyordum ama yine abuk subuk birinin gelmesinden iyidir.

Fatif Terimi aldıkları için bende GS'yi bırakıp Beşiktaş'a geçiyorum asfdfdfsfdfasf

Geri