arTıK bÖyLe SeVEnLeR wArMı DüNyAdA ?

N
  • Kullanıcı NeHiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
Lise 2 de sebepsiz yere bir kıza aşık oldum başkasıyla birlikte oldugu ıcın asla acılamadım geçer dedim geçmedi cocukluk hevesı genclık hevesı dedım geçmedi 3 sene sonra mezun oldugumuz gun elıne onu ne kadar sevdıgımı anlatan bır kagıt tutusturup kaçtım unıversite kazanıp başka şehire gitti arkadaslarından kaldıgı yerı ogrendım dogumgununde yanına gıttım ogun ogrendımki başkasıyla nısanlanmıs kapısının onune hedıye ve not koyup kaçtım 2 sne sonra evlendi ne kadar yanlısda olsa her sene dogumgununde kapısının onune hedıye ve not koyup kaçtım verecegı cevaptan korkuyordum benı gorup kızmasından korkuyordum mutlulugunu bozmaktan korkuyordum 7 yıldır unutamadım hergun sevgım dahada arttı su an baska bırıyle bırlıkteyım ama onu ıcımden atamıyorum 2 ay sonra dogumgununde gene kaldıgı şehre gidip hedıyesını kapının onune koyup kacacagımdan emınım yuzu gozumun onunden gıtmıyor onu dusunmek bıle kalp atıslarımın hızlanmasına uykumun kacmasına neden oluyor onunla asla birlikte olamayacağımı bilmek beni ne kadar üzüyor bilemezsiniz bu kadar kolay yazdıgıma bakmayın neler çekiyorum kımse anlayamaz böyle nasıl aşık oldum inanın bılmıyorum 7 yıldır onu yılda bir görmeme ve onun beni hiç görmemesine rağmen onu unutamadım sevgim azalacağına arttı evlensem coluk cocuga karıssam yinede onu unutamayacağımdan eminim dünyada böyle seven kaç kişi var gerçekten merak edıyorum nasıl unutacagım kımse derdıme derman olamaz
frown.gif

Kim Bilir Hayatın zamansız derinliklerinde Kaybolmadan Savrulan yaprakların altında uzanan eli görebiliriz beLki...
Teşekkürler.

doqru diyosunuz kim bilir bazen hiç beklemediqimiz bir insan bulup sevicez

Günü zamanı Bilinmeyen yeşeren çicekler misali...

Geri