M
Myself
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Böyle bir manzara ile iç içe olduğum için çok şanslıyım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kuzum benim , insan bile bu denli sadakat sevgi gösteremiyo , damarımda dolaşan bi atar damar gibi..
![]()
Senin mi :cici:
Ihmm , şöyle izah edeyim efendim bizim evimiz iki katlı vede altımızda halam oturuyo..
Kuzenim ozamanlar liseyi yeni bitirmek üzereydi , cok köpek sevgisi özelliklede sibirya kurdu istiyodu , şuanda o kuznnim 3. sınıfta marmara üniversitesinde bende üniversiteyi kazan dile benden ne dilersen demiştim kazandığını duyunca uzun araştırmalar vede gayretler sonunda yavru olaraktan alaraktan , ona hediye etmiştim , yani hem benim hem onun ayrım gayrım yok , beni çok benimser , cok kısa süreliğinede evde bulunmuş olsam , yerim onda farklıdır..
Ondaki sadakat biz insanoğularında bile yok o denli hayranlık duymaktayım..
Kısa bir soru idi ama karşılığı biraz uzun oldu maruz görürsün umarım..
çok sağolun , çok iyi bakılıyo bunu vurgulayabilirim.. Ben bile kendime okadar iyi bakmıyorum o denli..
Malumunuz , mavi derinliklerde seyir halinde olduğumdan ötürü , bağlantım gittiğinden ötürü geç cevap vermekteyim hoşgörünüze sığınıyorum , saygılar..
insan kopegi icin her seyi yapiyor yemin ederim
hani onu beslersiniz siz ac kalirsiniz son yemek parcanizi ona verirsiniz yeter ki o ac kalmasin
sizi cok iyi anliyorum cok da guzelmis