Arpes

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Merhaba @Arpes bey konunuz yok diye gördüm nasıl olmaz niye olmasın diye düşündüm efendim. Sanıyorum ki sizde ben kadar ban yediniz geçmişte güzel güzel ban yiyen insan iyidir ahahah

Hoş bir enerjiniz var daha sık gelirseniz daha geniş çaplı bir analiz yapabilirim ama siz az uğruyorsunuz olmaz ki böyle :d

İletişim diliniz gayet kibar ben beğendim :))

Son düzenleme:
Yorum yazacaksınız lütfen efendim rica ediyorum ya

Bir zamanların sözlük gençleriydi benim için, şimdi büyüdüler kocaman oldular. Uzun süredir mahlasına aşina olmama rağmen hiç birebir muhabbetim olmasa da sevdiğim insanlardandır kendisi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu ile alakasız mesajlar silinmiştir, tekrarın da cezai işlem uygulanacaktır.

Konu ile alakasız mesajlar silinmiştir, tekrarın da cezai işlem uygulanacaktır.
Konu ben oluyorum sanırım burada...

Neyin ben ile alakalı olduğuna bile yönetim karar vermiş...

Edit: Bir tane de konumuzda doğru düzgün mesajlar olmuyor be kardeşim hep kavga dövüş manyaklık. Kimse de gelip bizi övmüyor buralarda, hep HarunAbi ikamesi olarak anılıyoruz... Stok mal Arpez.

Son düzenleme:
İnsanlık henuz m.ö 10.000 de smilodon avliyorken bu adam victoria doneminde matmazel gunaydin diyerek kadinlarin ellerine ufak bir buse konduruyordu.
Onu bir sarki ile anlat deseler secimim bu eser olurdu.

Dövmesi inanılmaz güzel tebrik ederim seçiminden dolayı

Ara sıra gelip bi kaç ciddi pos kesip gider sağolsun .....

hiç gülmeyen biri sanırım en komik postlara bile gülücük attığını görmedim hep bi ciddiyet :)

Buralarda olursa tanışmak istediğim biri
Daha iyi tanıyınca da daha iyi şeyler yazarım inşallah :qq

Berhat i ilk defa duyuyorum
Bazen sessizce bakıp kaçıyor )

İade-i ziyaret gibi olmasın diye bekledim biraz yazmak için.

Her şey bu arkadaşın 6.sınıfta bizim sınıfa gelmesi ile başladı.

Ben o zamanlar tecritteki öğrenciyim, dersin düzenini bozarım. Yanımdakilerle konuşurum, uzun uzun odaklanamam hiçbir şeye ama son derece başarılıyım da. Öğretmenler de çözümü beni sınıfta en arkaya sıraya sıra arkadaşım olmaksızın oturtmakta buldular. Maksat diğer öğrencilerin algısını dağıtmayayım. Ha bu arada herkes 3lü falan oturuyor sıralarda.

Bu arkadaş gelince işte benden uzak bir sırada üçlü bir yere oturttular bunu da. O da benim gibi solak ve kilolu. Neyse ya gtü sığmıyor sıraya, ya solak olmaktan kaynaklı eli dışarda, eli sıra arkadaşını rahatsız ediyor falan. Darda. Kalktı geldi benim yanıma ben burada oturacam dedi. Baktı ben de solağım eller de çarpışmıyor, iki kilolu yanyana üçüncüyü de veremiyorlar yanımıza. Emin misin orda oturmaya diyorlar, nema problema diyor. İkimizin sıra arkadaşlığı böyle başladı. Sene 2006.

Sonra kadim ve bitmek bilmeyen bir dostluk. Her gün beraber vakit geçirdik her gün, aynı internet kafeler, aynı kafeler, aynı forumlar, aynı parklarda sigara/çerez keyifleri, aynı kitapları okuyup üzerine konuşmalar, aynı filmleri izleyip üzerine hasbihal etmeler, aynı şarkıları dinlemeler. Her yaz her gün beraber vakit geçirmeler öyle ki bu dostluk ailelerimizi bile etkiledi ailelerimiz tanıştı. Hatta öyle ki kendisi ile aynı gün evlendiğimiz için birbirimizin düğününe gidemedik.

İnsanın karakteri ergenlik öncesi ve ergenlik döneminde şekillenir ve oturur derler. İşte bizim karakterimizin olgunlaşmaya başladığı dönemlerde ikimiz de birbirimizin hayatına çok dokunduk. Bugün ben Serhat isem, karakter gelişimimin büyük parçasında Berhat vardır.

Bir zamandır hayat bizleri farklı şehirlere sürükledi. Ama senede bir de olsa ne zaman yanyana gelsek ben hep 2006 senesindeki o anlarımı hatırladım. Hep aynı hissettim. Çok eski bir zamanda yaşıyormuşum gibi bir his ve hep aynı dostluk hissi.

Birbirimize pek duygularımızı düşüncelerimizi açmayız. Malum “erkek adam” olarak büyüdük. Ama ikimiz de biliriz ki birbirimizi her iğnelememizin altında aslında bir sevgi yatar.

Sense8 te Wolfgang’in dediği gibi ; He is my brother.Not by something as accidental as blood.By something much stronger. Choose.(O benim kardeşim. Tesadüfi bir kan bağından fazlası, bir tercih.)

Sene 2006 sene 2025. 20 sene. Zerre eskimeksizin.

Neyse bu kadar hibnelik yeter. Öpt, kib, bye.

Forumlar ilk birleştiği dönem yazar kadrosunda yer almıştı. Yazım dili ve yorumları çok dikkat çekici olduğu halde kendini pazarlamacı olarak tanıtmasına renk vermemiştim. Sonra neler oldu tam bilmiyorum ancak bir süredir görünmüyordu. Yeniden gelmesine sevindim.

Arpes'i zerre tanımıyorum. Duyumlarıma ve gözlemlerime göre efendi, saygılı ve sevilen biri.
HHA'nın yazdıklarını okurkense bi romandan alıntı okuyormuş gibi hissettim. İmrenerek okudum çok güzelsiniz. Dostluğunuz daim olsun.

Geri