Arpes Photoshop Çalışmaları

Konu sahibi son olarak 181 gün önce görüldü
Ara sıra güncelleyeceğim bir sayfa bulunsun.

Eski şeylerle doldurayım şimdilik, yenileri geldikçe eklerim.

Firma logosu
121zviw.jpg

İnternet sitesi logosu
qso5fd.jpg

Okul gazetesi logosu
2wdyge8.jpg

İnternet radyosu logosu
28j8xvl.jpg

Banner
v5z40x.jpg

Ben begendim basarili. Ama ben yapamam o ayri :)

Fikir senden çıkmıştır böyle dediğine göre de, nereden hatırlıyorum ben bu huysuz kara karga yı. :/

Bilmiyorum ki, denk gelmiş olabilir misin? 2 aydır falan açık site ama öyle geleni gideni yok fazla. Yayınları bile max 35 kişi dinliyor.
Yok radyo değil ismini daha önce bir yerde duydum yada okudum. Onu bulmaya çalışıyorum. :P

Üstad imza çalışması istiyebilirmiyim... ama sende ayeti yanlış yazma üstad :) 3 kezdir imzam da aynı hata :)

Aynı ayet üstad....

Harikalar Arpes, ellerine sağlık.
Teşekkürler efendim.

Yok radyo değil ismini daha önce bir yerde duydum yada okudum. Onu bulmaya çalışıyorum. :P
Bilemedim şimdi, bir bak da haberdar et beni. Ahaha

Üstad imza çalışması istiyebilirmiyim... ama sende ayeti yanlış yazma üstad :) 3 kezdir imzam da aynı hata :)

Aynı ayet üstad....

Müsait olduğum bir zamanda denerim hocam, detayları bırakın isterseniz. Yanlış yazmamaya özen gösteririm. (:

Teşekkürler efendim.

Bilemedim şimdi, bir bak da haberdar et beni. Ahaha

Müsait olduğum bir zamanda denerim hocam, detayları bırakın isterseniz. Yanlış yazmamaya özen gösteririm. (:

Üstad Ayet benim seçimim gerisi senin seçimin , Nasıl birşey yapmak istersen kabulüm... Teşekkür ederim...

Üstad Ayet benim seçimim gerisi senin seçimin , Nasıl birşey yapmak istersen kabulüm... Teşekkür ederim...

İmzanızdaki ayet mi? Yalnız hocam yanlış yazıldı diyorsunuz ya, doğrusunu yazın o zaman ben oradan kopya çekeyim. Yoksa ben de yanlış yazacağım. :D

fotoşop yapmasan? yeteneklerin doğrultusunda başka işlere yönelsen olmaz mı;?

fotoşop yapmasan? yeteneklerin doğrultusunda başka işlere yönelsen olmaz mı;?

Hiç yeteneğim yok ki hocam. Yada var ve ben farkında değilim. Bilemiyorum. Arıyorum işte, ararken de türlü türlü işe girip çıkıyorum.

O kadar mı kötüler? Yarı-çıplak kadın üzerinde neon gibi yanan avatarlardan da mı kötüler?

Geri