arpalık

Konu sahibi son olarak 1509 gün önce görüldü
demin bir başlıkta denk geldiğim ifade. bilmeyenler için mevcut konjonktürde siyasi odağın kendisine yakın hissettiği kişileri maddi/manevi beslemek için başvurduğu yollara arpalık denir. bence bugüne kadar yapılmış en deneysel olanı, hayvanat bahçesi müdürünün tubitak'a müdür yardımcısı olarak atanması; ya da güncel olanlarından eski milli güreşçinin falanbank yönetim kuruluna atanması. daha iyi kavramak için dilerseniz bu kelimeyi cümle içerisinde kullanabilirsiniz: allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun.

Valla savcilik yazisi gelirse veririm haaa ipini :D

ver, ver. içerik üreticisi olarak sorumululuk bana ait. beni türk mahkemelerine emanet ediniz. dil bilmem, iz bilmem zaten. katmandu savcısıyla, mexico şerifiyle anlaşamam.

Haber ver avukatlığını da ücretsiz yapalım.:D Parasını @x'ten tahsil ederiz..

Haber ver avukatlığını da ücretsiz yapalım.:D Parasını @x'ten tahsil ederiz..

duygulandırıyorsunuz beni. bence öncelik olarak oggy'nin kyk borcunu ödesin. daha büyük hayır, o daha önemli. oggy arkadaşımız o kredilerle peripella yedi, bili bili yumurta yedi. gurbet ellerde karnını doyurdu. şimdi borç da borç diye tepesine çöküyorlar.

duygulandırıyorsunuz beni. bence öncelik olarak oggy'nin kyk borcunu ödesin. daha büyük hayır, o daha önemli. oggy arkadaşımız o kredilerle peripella yedi, bili bili yumurta yedi. gurbet ellerde karnını doyurdu. şimdi borç da borç diye tepesine çöküyorlar.

Oggy'e kıdem tazminatımı bağışladım.. elimden daha fazlası gelmiyor. Yönetime oggy için para toplayalım teklifini de sundum. Daha ne edem..?
En iyisi, seni maphustan çıkaralım, alacağımız vekalet ücreti ile de oggy'nin borcunu kaparız..

Bi arpa yol alamadik.

Geri