Armudun sapıydı, üzümün çöpüydü, maymunun arkasıydı derken evde kalan talihsiz birey

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Anne ve babasından çok ciddi baskı görmeye başlayacaktır...​

Moderatör tarafında düzenlendi:
maymunun götünden
ne istiyorsunuz lan

Kalmamisimdir daha ya heralde galiba .d

Boşanmak için avukat aramayan bireydir. Birazda bardağın dolu tarafını görelim.

"Frank vadiye yerlesti ve yorgun yabanil yillarini
karisinin alnindaki kirisikliklarda torpuledigi kancaya asti
Karisi da daha taze dusmus bir jumbo jetin yanik parcalarina benziyordu;
Ama cok iyi bloody mary calkalardi,genelde cenesini pek acmazdi
kendi kendini temizleyen cok modern bir mutfagi
ve iste buna benzer bir suru ivir ziviri vardi... oylesine muyluydular ki...
Bir aksam Frank evden donerken bir icki dukkanin onunde durdu,kendisine biraz icki aldi.
Yaninda getirdigi bidona bir kac litre benzin aldi
ve eve gitti, evdeki esyalarin uzerine benzini doktu
ve kibriti cakti
sonra arabasini caddenin oteki tarafina park edip
katilircasina gulmeye basladi,
her sey maymun kici kirmizisi ile ates kizili arasindaki bir renk tonunca catir catir yanarken Frank, Forty radyosunu acti
ve Hollywood yoluyla kuzeye dogru gitti...
ne guzel sarkidir Frank’in vahsi yillari

Bu arada cidden evlilik maymun kici ve
ates kizili arasinda bir sey:)
Ve insanlarin anlamadigi sey evlenmek kadar evlenmemekte bir tercih

Doğru ile yanlış arasındaki fark hep geç anlaşılır. Herkes kendi yanılgılarının bedelini öder. ( Ergenlik çağımda bir cenazeye katıldım (hayatımda ilk kez) Ailelerimiz çocukluktan tanışırlarmış. Rahmetliyi daha önce hiç duymadım, görmedim, tanımıyorum. Cenaze defin edilirken görmek istemedim. Uzaklaşıp arkamı döndüm. Çevremdekilerden duydum, kaza geçirmiş, gençmiş, ihmal varmış, olmamalıymış. Duyduklarımın belki etkisinde kaldım. Belki cenazeye katılmak beni etkiledi, sebebini bilemiyorum. İçimden bir kaç kez bir ses duydum sanki "O senin kısmetin di, artık ömür boyu yalnız yaşayacaksın" dedi. Aklıma ne şaçma şeyler geliyor diye düşündüm. Bazen geçmişimi düşündüğümde o günü hatırlıyorum. )

İlk ikiyi biliyodum da

3. yü yeni öğrendim :D

Denk gelirse kullanicim mersii cnkx

Teyzemin kızı adamın kravat beğenmeyip yok demişti, şimdi turşu gibi evde oturuyor. Adam müthiş kariyer yaptı ahahaaha.

Bence burada yazar kendini tarif etmiş yoksam beni tarif edecek değil ya.

Var böyle bir arkadas. Her gün ben niye evlenemiyorum ben yuva kuramıcam mı diye yakınıp duruyor. Sorsan nasıl biri olsun,,, doktor olsun yakışıklı olsun... Her gün bu işkenceye katlanıyorum iş yerinde =/

Yeğenlerim varken evlenesim geliyor. Ama onlar gidince o istek yok oluyor. Yani evlenirsem sevdiğim için evlenmem zaten. Gayrimeşru bize yakışmaz.:D

Miras dışarı cikmasin diye yakinimdaki biriyle evlencem sanırım

Geri