Arkhe

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Gitmek ile kalmak arasında bir yerde olduğunu fark ediyor kalması için eline bir sebep tutuşturma amacı ile ikinci başlığımı bu adam için açıyorum. Çok geçerli bir sebep değil mi ama. lksjllkslkj
Zaten kendisi için en iyi gözlemlediğim durum da bir var bir yok sonra tekrar belirip tekrar kayboluyor sonra tekrar tekrar tekrar. Öyle olmasın işte. Varlığın daim olsun istiyorum. Hadi bir şımarıklık yapıp sınırsız panna cotta isteğimi de buradan duyurayım. .p
Sakin dingin güven uyandıran tavrı ve esprileri pek bir sevilesi. Kolay anlayan dürüst biri olarak da tanımlaya bilirim kendisini. Zira o izlenimi fazlası ile edindirdi.
Bağımsız hareket eğilimini çok iyi hissedebilirsiniz. Sizlerde hissedin bir zahmet. Adam benzersiz kimse gibi değil düşünebiliyor musunuz. Yalansa uyarın lütfen. .p
Yapmacıksız tavrın ile selamlamaya devam et olur mu?
Son olarak iyi olmaya çabala lütfen diyorum ben.

tumblr_m2xnaoG2Zn1qf6yt7o1_1280.jpg

Ay senin diğer nickin Sleepwalker mıydı :)
Arkhe ile bütünleşmişsin bence.:tatlı:

Uzun zamandır tanıyorum. Bulaşık yıkar, yemek yapar, dedikoducu komşuları vardır. Aradığımda ' çamaşırlarla uğraşıyorum ' diyecek kadar da sevimli. Bana sabahın ilk günaydın mesajı ondan gelir, kaybolduğumda tekrar ona dönerim. Güvenirim, severim. Son olarak evet, burnu fındık.

[youtube]LIVrQaa6Xd0[/youtube]
Hep böyle kal hep böyle farkli.. :)
Benligine dikkat et (:

benden çok eski üye olduğunu henüz öğrenmiş olmanın haklı üzüntüsünü yaşıyorum. içim buruk. ama kendisi komiktir. çok belli etmese de, dikkatli gözler eğlenceli bir kişiliği olduğunu hemen görebilir. yer yer bana takılmışlığı vardır. bu nedenle kendisine iki çift sözüm var,
biliyorum kulağa iğrenç geliyor ama, arkheni kolla dostum.

edit: fındık burnunu yediğim

Bakmayın suratsiz olduğuna çok tatlı biridir. Onu uzmustum ama o da beni üzdü.

Üye sözlüğünü sildirmiş ben tekrar açayım dedim. Kendisini 500 yıldır falan tanıyorım sanırım. Kendine ait bir yaşam alanı vardır ve o alanda az kişinin bulunmasını sever. Kindar değildir ve özel hayatını paylaşmayı pek sevmez. ( ama benden gizlemez niheheh)
Müzik zevki fazlasıyla iyidir. Annesi müthiş güzel yemek yapar. (İçli köfteyi unutmadım.)
Wow öğretecektin hani, n'oldu o iş?

Sleepwalker mi kendisi oo çok yabancı değilmiş o zaman.
Sessiz sakin kendine has bir tarzı vardır.
Ufak bir tanışmamız olmuştu yıllar evvel.

Çok çok uzun yıllarıdır aynı ortamda olmamıza olmama rağmen(sanırım 2011’den bu yana) özel olarak hakkında çok az şey bildiğim, kendi halinde takılan beyefendi üyemiz. Düşünüyorum bazen yahu bu adamın hiç mi kötü/olumsuz diyebileceğin bir şeyini görmedin diye… Yok arkadaş, kimseye dokunmadan efendi efendi takılıp gidiyor. Yorumlarına ne zaman denk gelsem muhakkak okur, ne düşünüyor diye kendi süzgecimden geçirir ve faydalanmaya çalışırım. Saygılar.

Yazmamış mıyım buraya? Wow.

50 senelik forumcu o da, ama hep bir mesafede durdu. İlk defa o mesafeyi biraz kırdık.

Üzülüyorum ama ona da bir insan günde 21 saat çalışabilir mi? Çalışıyor. Sen çalışmazsın, ben çalışmam o çalışıyor.

Kömbe date yapcaz.

Bazen sinir bozucu, bazen çok sevimli, iyi biri yaaaa. Kömbe yap gönder bize.
Arkhe
Arkhe
Fkfjjfjfj
Fenerli yapma yolunda emin adımlarla ilerliyorum…
Künefe lover fjjfjf

arkhe perdelerini kaldırsın diye bir olduk yirmi kişi. en azimlimiz belli. iyi ki varsın yarchitecten jgldj kendi halinde yorumunun vücut bulmus hali. kendi halindelik galiba en çok da arkhe’ye yakısıyor. kelime israfına da karsı.kfldj son olarak

arkhe
arkhe
arkhe…..

“Deriiiin” yazdığında ne olduğunu çok iyi biliyor dkfjdjd iletişime geçip geçip koptuğum ama iyiliklerimizin hiç kopmadığı güzel arkadaşım. Var ol.

kendi halinde, biraz fazla ciddi ve resmi bana göre..
Hayvansever oluşundan kimse bahsetmemiş, üzücü…
iyi biri, zeki ve analizci olduğunu düşünüyorum.
Renk kattı ortamımıza, daim olması dileğiyle.

Geri