Arkanızdan konuşanların olduğunu düşünüyor musunuz?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Konuşsun bacım, Çin Seddi kadar uzun konuşsunn.. Aha bir kulağımdan girer ötekinden çıkıverir.. Aptal saptal şeyler..Konuşanların arkasından daha çok konuşulmasın daa...

Yoktur herhalde, benim gibi mülayim birini ciddiye alacak bir salak olacağını zannetmiyorum.

Aşırı salakça bulduğum durum.Yüzüme denilmedikten sonra ne diye diyebilirim ki?
Çoğunun yaptığı tek şey konuşmak zaten,konuşulan olmaktan rahatsız olmam.

hm, ara sira olabilir. insaniz :d yav zaten benim hakkimda belirli bir sekilde konusan kisiler, kulak misafiri olanlar tarafindan ciddiye alinmiyor ki. sacma veya cocukca oldugunun farkindalar bir kere. eglenceli bile bulmuyorlar. kendim de sahit oluyorum baskalarinda. biriler, birilerini bkluyor. ortam sessizlesiyor. dinleyicilerin o anki yuz ifadelerini ele alalim. bir de bk atan kisinin mahcubiyetini resmedelim. kendisine destek cikan arkadaslarini da yanina alalim. ronesans tablosu gibi :d

kalçam düz, düşünmüyorum.

Konuşmazlarsa adam değiller

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Dedikodu kazanı kaynatıcılar beni de aralarına katmak için çabalıyorlar ama muhatabım gelsin, aracılarla olmuyor diyerek enerjimi koruyorum.
Kim neye emek verirse onun ekmeğini alır.

Dedikodu kazanı kaynatıcılar beni de aralarına katmak için çabalıyorlar ama muhatabım gelsin, aracılarla olmuyor diyerek enerjimi koruyorum.
Kim neye emek verirse onun ekmeğini alır.
Başlığı okumadın mı canım :)
Arkandan konuşan yok, olursa haber ederim.

Hepinizin arkasından konuşuyorlar. Peygamber dahi olsanız konuşurlar.

Ben bu Hatem'i çok seviyorum ya, mesela bira içince geceleri, daha da ayıkıyor zihni, bak bak, peygamber olsanız diyor, yine diyor laf eden olur, yaranamazsın diyor, seni yine eleştirirler diyor, sen diyor doğrunu bil diyor, harika bir adam değil mi ya. Peygamber değil, Hatem.

Geri