Arkadaşlarr sinema tavsiyem varrr :)

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2759 gün önce görüldü
Hızlı ve Öfkeli 7 'ye mutlaka gitmenizi tavsiye ederimm. Aksiyonu sevenler için harika hele ki kadrosu ile. Sonu Paul Walker için yeterince duygusal bir veda olmuş.. Gerçekten verdiğiniz paraya değecek nefes kesen bir sinema :)

Haftaya gideceğim fragmanını izledim çok güzeldi zaten.. Kocan kadar konuş'a sakın gitmeyin beklentinin çok altında ve hiç güldürmedi..

Kocan kadar konusu dusunuyordum bnde

`
urussib moives uno

Kocan kadar konusu dusunuyordum bnde

`
urussib moives uno

Bence hiç gitme hiç güldürmedi onu izlerken ara verildiğinde başka filmin fragmanı çıktı Sebahat ile Melahat daha komikti tüm salon ona güldü ona git bence.. :d

Bence hiç gitme hiç güldürmedi onu izlerken ara verildiğinde başka filmin fragmanı çıktı Sebahat ile Melahat daha komikti tüm salon ona güldü ona git bence.. :d
Ayni isimde kitap okumustum komik olur diye dusunmustum :D oyle yapiyim :D

`
urussib moives uno

Sinemaya gitmeye paramız yok ya internete düşmesini bekleriz yada sinema ısmarlıycak bonkeri

Cumartesi günü gittim bile : ))
Paul Walker seven ve seriyi kacirmayan biri olarak zaten beklediğim bir filmdi. Harika sahneler var.
Mekanlar,arabalar,kızlar, erkekler :)

Son sahne çok duygusal geldi bana Paul Walker öldüğü içindir belki böyle düşünmem...
Güzel filmdi gittiginize pişman olmazsınız.

Ezel sinemaya bile giderim seninle :gel: hemen yapalım plan .p

Sevdicekle gidecektik biz de,aksiyon sevmeyen biri olarak bu filmi aşırı merak ediyorum

Yarın gideceğim film :rolleyes:
Eminim diğer serileri kadar güzeldir.

Geri