Arkadaşlarınızla siyaset konuşurmusunuz?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Evet. Ben en aykırı olanım.

Hepsiyle konuşmam, sürekli gündemimiz de bu değildir ama bazılarıyla, bazen konuşuyorum evet.

Yukardakinin aynisinin aynisi.
Kaldi ki imkan dahilinde degil. Bir Turk arkadasim var sadece onunla hemfikiriz zaten.
Foruma ilk geldigimde siyaset gundemi ilgimi cekiyordu bu yuzden, yorum yapiyordum.
Yaftalandigimi fark etmemle birlikte, yanlis yaptigimi anladim.
Cirkin bir siyaset insa edilmis.
Simdi mumkun mertebe uzak durmaya calisiyorum.

Her gün fikir değiştiren siyasetçilerin fikirlerini savunmak ne bileyim çok şey
Ama siyaset konuşmamak mümkün değil tabi

Bi arkadaşımla en son konuşmamızda başkanlık seçim zamanıydı .
Engelledi dingil beni :O

Böyle sonuclanıyor konuşunca , konuşmayın bence :P

Gensken sabahlara kadar.

Yaslandik artik 2dk falan suruyor

Tüm muhabbetlerim siyaset içeriyor. Ben ne yapayım. Varlığım bile siyasi. O derece yani. :T:

Konuşmam, çizgileri net çekerim.

Siyaset tartışılmaz, ilmi siyaset yapılır. Tartışmak ahmaklıktır, vakit kaybettirir, toplumsal geriliğe sebebiyet verir. Siyaseti olan yapar, yaparak mücadele eder. Siyaset furkanda yazar, efendimizde vücut bulur, bizde iz sürülür.

Ara sira bazi bazi.
Konusulabilir olanlarla.

Siyaset tartışırken kırmızı çizgilerime laf atacağını biliyorsam konuşmam, siyaset dostluk bitirir. Gerek yok.
Ama kaos yaratmak adına sevmediğim insanla bilerek siyaset tartışmak neden olmasın ajhssj

Cuma günü üç arkadaş üç ayrı sektörde doların etkisini konuştuk, herkes mensup olduğu sektöre göre anlattı tabi sonrasında konu konuyu açtı muazzam keyif aldim sohbetimizden. Kiminle konusacagini bilmeli insan.

Ben genel de rengimi belli etmeyi sevmem.
Konusan olursa da dinlerim baktim cok uzatıyor icimden soverim.
Sonra o dolulukla derinden bir off cekerim bu muhabbetler beni skyo derim.
O da susar zaten. Baska lafa bakariz.

Kendime hakim olamayip cok kalp kiriyorum bazen.
Yapacak bir sey yok.:/

Solcu arkadaşlarımla siyaset konuşmam. çünkü onların bazılarının bir hayal dünyası var ve o dünyada gerçekten garip şeyler yaşanıyor. Belki de alkolün etkisidir, ama dinlerim kendilerini. Yine benden yaşlı olan nesille de siyaset konuşmam, çünkü onların dili farklı oluyor. Mecburen dinlerim. Benden çok genç olanlarla da siyaset konuşmam, çünkü hayat tecrübeleri yok ve gerçekçilikten uzaklar. Çok az kişiyle siyaset konuşurum. Söz haznesi dar olanlarla zaten her konuda mümkünse az konuşurum.

Geri