Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ciddi anlamda benim pek arkadaşım yoktur Sayılı arkadaşım vardır. Onları da özenle seçtim. Yıllardır devam eden arkadaşlıklarımdır Çok olması değil öz olması önemlidir. Var olan arkadaşlarımı da kıskandığım oldu. Yalan söylemek istemiyorum Fakat kıskandığım nokta tamamen aile yapılarını kıskanmamdan kaynaklıdır. Kötü bir çocukluk yaşadığım için tanıştığım insanın bir zamandan sonra aile yapısını görüp içine girdiğim için ister istemez insan kıskanıyor. Ve kaderin neden beni seçtiğini de düşünmüyor değilim ama hayırlısı buymuş Herşeye söylenebilecek en güzel söz buna da EYVALLAH!