Arkadaşlarınızı iyi seçin: En dedikoducu burçlar

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
1634242050189.png

Dedikodu denilen şey her ne kadar eğlenceli olsa da can da yakabiliyor. Bu nedenle arkadaş ilişkilerinizde biraz dikkatli olmanız şart. Bazı insanlar için dedikodu bir hayat tarzıyken bazıları için gereksizdir. Elbette bu kararda burçlarınız oldukça etkili. En dedikoducu burçları derledik. Haberin sonundaki anketten size göre en dedikoducu burç hangisiyle oylamayı unutmayın!

İKİ YÜZLÜ İKİZLER BURCU

1634242150009.png

Çift yönlü karakteriyle tam bir iki yüzlü olan İkizler burcu için dedikodu yaşamın amacı olabilir. Ama öyle böyle dedikodu değil bahsettiğimi! Fitne, fesat, gıybet ne kadar varsa İkizler için o kadar eğlencelidir. Kim nerede kiminle ne yapmış? Nasıl yapmış? Hepsini bilmek ve anlatmak ister İkizler burcu.

Girdiğiniz ortamda İkizler burcu varsa ağzınızdan çıkanlara dikkat edin.

KISKANÇ BOĞA BURCU

• PAYLAŞ

KISKANÇ BOĞA BURCU

Boğalar aşırı kıskançtır. Bu kıskançlığını çevrelerindeki insanlara çok belli ederler. Rakip olarak gördükleri biri varsa, arkalarından kötü kötü konuşmaya biraz meyilli olabilirler. En ufak bir hatayı yaymaktan çekinmezler.

KISASA KISAS TERAZİ BURCU

KISASA KISAS TERAZİ BURCU

Terazi burçları karşılarındaki insanlardan kötü hareket görürlerse bunu kendilerine yediremezler ve mutlaka karşılık verirler. Biri Terazinin arkasından mı konuştu, Terazi hemen daha fazlasıyla gıybet kazanını kaynatmaya başlar. Canları sıkılınca da ortamı bozmaya meraklıdır bizim Teraziler!

KİNDAR AKREP BURCU

KİNDAR AKREP BURCU

Akrep burçlarının ne kadar kindar olduğunu bilmeyen yoktur. Sevmediği ya da ona zarar veren kişiden intikamını er ya da geç alır. Biri onu incittiyse artık dünyanın en kötü insanı odur ve arkasından fitne fesat yaymanın hiç zararı yoktur Akrepler için.

bu ikizler size ne etti dkfj.
yö dedikodu ve terazi…hiç uymadı….asla..

Canları sıkılınca da ortamı bozmaya meraklıdır bizim Teraziler!

öylemi arifcimmm

"Biri Terazinin arkasından mı konuştu, Terazi hemen daha fazlasıyla gıybet kazanını kaynatmaya başla"

kaynasın kazanlaaarrrrr

Yalana bak ya ikizler burcu asla dedikodu yapmaz! Dedikodu olursa dinlerim, birde herseyi en son ben duyuyorum, sagir sultan gibiyim

Ya bu tüm insanların fıtratında var saçmalamayın.D

E odesmek adettendir

KİNDAR AKREP BURCU​

Akrep burçlarının ne kadar kindar olduğunu bilmeyen yoktur. Sevmediği ya da ona zarar veren kişiden intikamını er ya da geç alır. Biri onu incittiyse artık dünyanın en kötü insanı odur ve arkasından fitne fesat yaymanın hiç zararı yoktur Akrepler için.

Sebepsiz değildir, mutlaka nedeni vardır.:)

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
HAHAHAHA İKİZLER HAHAH LEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

benim olayım belli ya
dedikoduyu başkalarıyla yapın

Selam ben koç Okay ?

Ha ha Sjsjs

İkizler ve Terazi burcunun bütün kötü özellikleri aynı ya, çok dedikoducu oldukları da gerçek..

Bi terazi arkadaş edinmenin vakti gelmiş..

Dedikodu ve Akrep hmm...
Birine ders vermek için uygulanması gerekiyorsa seçilen bir metod olabilir. Gözünün dönme derecesine göre dedikodu ne ki; daha avam, sevdiklerini bile kendisinden tiksindirecek yollara başvurabilir.
Genel bir tarz demek doğru olmaz; bilgi paylaşımı onlar için genel olarak risktir.
Ha sadece dinleyici taraf olmak?? 7/24 efendim...

canım sıkıldı, ortamı bozayım.

Ikizler etrafima toplanabilir.

terazi kadını önemsendiğini düşündüğü için çok boş dedikodu yapıyor.

Geri