Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimde kesinlikle hobim hoşuma gidiyor ama onlarda beni bu şekilde seviyorlar
Ne zaman ki uslu bi kız gibi davransam tepeme üşüşüyorlar çabuk söyle neyin var
Lann yok bişiyim uslanayım dıyorum müsade etmiyorsunuz kjkhkjkhkhkh
Hiç böyle bir özelliğim olmadı. Arkadaşlarım en azına bile razı oldular fakat ben değil darlamak iletişimi sürdürebilme motivasyonuna dahi sahip değilim. Böyle bir özre rağmen ilişkilerimi ayakta tutan dinamik ise arkadaşlarımın yüce gönüllülükleri olmuştur.
Sabah 8 de arayıp kalk şuraya gideceğiz diyorum bıdı bıdı yapıyor sonra Teşk ediyor götürdüğüm için var olduğum için daha bugün Teşk etti çünkü benm arkadaşlığım lafla olmuyor şerrimide seviyorlar :d
Arkadaşlarımın hala arkadaşlarım olarak kalmasına bile şaşırıyorum.
Sokakta görsem öldüresiye sarılırım ama arayıp hal hatır sormayı dahi, aklıma gelmesine rağmen erteleyip unutuyorum.
İkili ilişkilerde aşırı olan hiçbir davranıştan hoşlanmam ve belli bir ölçüde mesafeyi severim.
Kimseyi bunaltmam ve hiç kimseden de içinden gelenden daha fazla bir beklentim olmaz.