angie
Elmas Üye
O Ahura’nın arkadaşı değil miydi?Sıkma canını hiçbiri bir Tembellektüel olamaz…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O Ahura’nın arkadaşı değil miydi?Sıkma canını hiçbiri bir Tembellektüel olamaz…
Evet benim arkadaşım lakin hiç utanmadım kendisinden aksine onu buraya devat ettigim için mahcup oldumO Ahura’nın arkadaşı değil miydi?
Ön yargı mı? Adam 2005 facebooktan çıkma sözlerle konuşuyordu. Kendine ait hiçbir beyanı yoktu.Utananacagim birini neden arkadaş edineyim ki
Diyelim sonradan nahoş özelliklerine şahit oldum o zaman da arkadaşlığımı bitiririm
Evet benim arkadaşım lakin hiç utanmadım kendisinden aksine onu buraya devat ettigim için mahcup oldum
Hha ve bir takım arkadaşların ön yargılarına ve azizligine uğradı terki diyar etti buraları
Toplasan 10/15 makalecik yazdı adamcağızÖn yargı mı? Adam 2005 facebooktan çıkma sözlerle konuşuyordu. Kendine ait hiçbir beyanı yoktu.
Yazdığından emin olmamanı, intihal ettiğinden emin olmanı öneririmToplasan 10/15 makalecik yazdı adamcağızetmediğiniz bırakmadınız qq
Anladık da kurcalama utanıyorum kjkhkjYazdığından emin olmamanı, intihal ettiğinden emin olmanı öneririm![]()
Amaaaan Forum için iyi olmuş boşverrrrrön yargılarına ve azizligine uğradı terki diyar etti buraları
@Ophelia benden utanıyor musun............. bi keresinde ben senin yerine utanmıştım kendimden.jhfjfg
Ekli dosyayı görüntüle 125480
Bende bir keresinde kendimden utanmıştım bebişim sorun yok eşitiz <3Arkadaşlarımdan utansam arkadaş demezdim zaten