Arkadaşlardan Özür Mahiyetinde, Gerekçe...

Konu sahibi son olarak 783 gün önce görüldü
Bir kaç konu için sözleştiğimiz arkadaşlar Hakkınızı helal edin. Açmamı beklediğiniz konular olduğunu biliyorum unutmadım. Yoğunluğum belki bahane değil, ama mazaretimi hoş görüp Suriye Mutteci kampı, Balcalı hastanesi , Sıralı nöbet ve Adana NEAH nöbetim bu hafta sonuna kadar bitiyor. inşallah konuları tek tek açacağım.

Tekrar dan Kusura bakmayın , Unutmadım...

Bu bugünkü halim. hemen hemen 1 aydır hergün böyle durum...

Nasıl kafayı yemiyorsunuz bilmiyorum o ne yoğunluk öyle.

Şu basmış sandım, yogunluktan bahsediliyor ben hala baskının sebebini ariyorum konu da =p

Üstat bakarken ben yoruldum. Allah kolaylık versin.

Mücahidlerle aran nasıl?

Nusranın canlı canlı yaktığı ypg militanı hakkında ne düşünüyorsun? Caiz midir bu?

Nusranın canlı canlı yaktığı ypg militanı hakkında ne düşünüyorsun? Caiz midir bu?

Onaylamıyorum...
Ben olaya caizlik açısından da bakmıyorum...
İslam bunu emretmez, Kendi görüşleri... Kendi yalnışları... Tek yalnış keşke sadece bu olsa... Tabi YPG de aynı , Ama onları anlamak için kendi penceremizden değilde birazda onların penceresinden bakmak gerek...

İslami açıdan soruyorsanız , Peygamberlerin fevri davranışları bile vahy e mal edilemez... Kaldı ki kendini İslama atfeden kişi kurum yada cemaatlerin fevri hareketleri islama mal edilemez ve Caiz mi değilmi penceresinden bakılamaz....

Yalnıştır , caniliktir...

Nusranında , Ypg ninde İşid in de ,, Abd ninde , ırak ordusununda , Bass dişktasınında , İran şebbihalarının da v.d. canice yaptığı bu ve buna benzer her katliam , İnsan dışı muamele ve tecavüzler kabul edilemez... İnsanlık dışıdır...

İnşallah tüm bunları konuşacağımız başlıklar açıcam , ama öncelikle benim şu yoğunluğu atlatmam lazım.

Geri