arkadaslar..

Konu sahibi son olarak 3927 gün önce görüldü
artık intihar etmeye karar verdim sebebini anlatmaya gerek yok kararım belli hayatımı bitiricem ama ailemin ve yakınlarımın bundan kötü etkilenmemesi için kaza görünümü vererek yapmalıyım intihar ederek öldüğüm anlasılmamalı bununla ilgili akıl verecek olanlarla konusmak istiyorum lütfen..

Sabah sabah sunun yazdığına bak insan bu kadar zayıf bir varlikmida intihar çözüm olarak görüyor birde burdakiler neden sana tavsiye versin nasıl bisrysin sabah sabah sinir ettin beni.

Allahım sen kimseyi hayatından vazgececek kadar "ciddi seylerle" sinama.

Hayat ne güzel ya nasıl böyle şeyler düşünüyorsunuz?

kardeşim sen akıl verecek var mı diye sormuşsun ama onu alacak techizatın çoktan intihar etmiş.

Bak aynanın karşısına geç ve gözlerine bak, ellerine, ayaklarına , kollarına uzuvlarına

Sonra de ki hepsi tam tastamam.

Sonra düşün, düşünebiliyorsan aklında tamam...!!

Ve gül geç, inan gün gelecek şuraya yazdıklarına kendin güleceksin güzel kardeşim.

Kardes silah al aksaray etrafinda bi kac el ates et gerisini polisler halleder.

Allah kimseye kaldırabiliceğinden fazla yük vermez, ama bu sığır pes etmiş

Google' a "nasıl intihar edilir" diye yazınca forumsal mı çıkıyor? Hayatından cayanlar soluğu burda alıyor.

Aga bi bekle bence, zaten hayatından vazgeçmişsin, seni üzen, çıkmaza sokan ne varsa akışına bırak. bekle bakalım ne oluyor?

ben kararımı verdim çoktan kardesim şimdiki amacım kaza süsü vererek intihar etmek bu konuda konusacak olanlar yazsın

yuh yine mi, sanirim googlede intihar etmek isteyenler konusu yazinca forumsal cikiyor.

Kaza süsü verip kendini öldürünce geride kalan ailen üzülmeyecek yani oyle mi ? Onlara bunu yasatmaya ne hakkın var. Otur oturdugun yerde uslu cocuk ol.

Kaza susu verdiginde , ollaaya karisana ne olacak ?

bunu dusundunmu hic ?
kendi acizligin ve bencilliginle baska bi hayati daha mahvedeceksin .
Madem karar verdin , kendibasinin caresine bak.

İlaç iç.

Arkadaşlar ben oyalıyorum siz yerini tespit edin. İlaç içip ölen olmadı daha, rahatız.

İntihara yardım ve yataklıktan içerimi attırcan bizi gurban ?
Kararını gözden geçir aileni bu kadar düşünüyorsan yaşamına devam etmen,yaşadığın zorluklara göğüs germek daha kolay bence intihardan..
İnancın nedir tam olarak bilmiyorum ama toprağın altında canın sıkılabilir hatta toprağın ağırlığı gögsüne yaşamdankinden daha fazla yük bindirir.

Forumsal a slogan önerisi olarak
'Son Umut'

Geri