Arkadaşlar Super Online gerçekten Ttnet kadar hızlı mı?

Є
  • Kullanıcı Єναηєscєηcє
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Bugün ben evde yokken babam bizi süper online yapmış. Vaad ettikleri fiber internet 50 Mbps olacakmış. Şuan kullandığım internet Ttnet 16 Mbps ama 13 oluyor maksimum. . Yine de ben memnundum . . Kesilmiyor, hızı da iyiydi.

Deneyenler varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim. :) Gerçekten dedikleri kadar hızlı oluyor mu? Yoksa tamamen kötüleşmesin internetimiz. .

Kesin bilenler yazsın, kulaktan duyma şeyler istemiyorum :) Hiçbir bilgim olmadığı için Super Online internet hakkında sizlere sormak istedim.

Alakası yok ttnet daha iyi.

TTden daha kalitelidir ama sizin orada bilemem, firma olarak daha iyi.

Fiber alt yapı var mı sizin orada satış maksatli yalan söylüyorlar birde telefonla mi aramışlar babanı?

Evet fiber kablolar çekildi. Alt yapı var. Ama ne bileyim bana sanki 50 olmayacakmış gibi geliyor.

Fiber internet çok hızlıymış gerçekten herkese tavsiye ederim :)
Video indirirken IDM'de 5-6 megabiti görüyor .) Bu yaklaşık olarak 5 kat daha hızlı demek..

Herkese tavsiye ederim . . :)

taahhüt imzalamış olsanız bile ilk iki hafta memnun kalmazsanız cayma hakkınız var bilgisi olsun herkesin

bölgeye göre değişiyor olabilir. ben de superonline kullanıyorum 2 yıldır ve en fazla 2 veya 3 kez aramışımdır sıkıntı var diye. birtek faturayı ödemeyi unutunca kesme ücreti alıyorlar ki bu her firmada var herhalde

superonline candır, ama altyapı yeterliyse .p

İnternette herkes kötüleyince korkmuştum :) Aslında çok iyiymiş. .
Türkcell TV ve telefonda kurdular yanında :)

İyi ki geçmişiz. . :)

Alt yapısının hepsi Türk Telekom'a bağlı, müşteri hizmetleri her zaman prim usulü çalışır vaad ettikleri hız hiç bir zaman gelmez. Alt yapı sorunlarından veya binanız eski ise binadaki kablolardan veya modemden dolayı bur örnekler çoğaltılabilir. Ama müşteri hizmetleri her zaman pişmanlıktır. Türk Telekomda kalmanızda fayda var, en azından müdürlüklere gittiğinizde sorun olduğunda yüz yüze görüşebileceğiniz birilerini bulabiliyorsunuz .

Geri