Arkadaşlar MP3 Önerisi İstiyorum [Gerekli Bilgiler Konuda]

• Kullanıcı FuæN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4882 gün önce görüldü
Arkadaşlar MP3 almak istiyorum ama benim için en uygun olanı bulamadım yardım edermisniz ? Benim Dr. Dre Solo HD kulaklığım var ama MP3'üm yok... Almak istiyorum kendime uygun bulamadım. Benim aradığım özellikler : Yüksek ses kalitesi, 5-6 saat saat dinleme vb. özellikler ben bu ilanı buldum... Bütçe en fazla 35TL :D

Daytona 4GB Mini Mp3 Player | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor

Bu ilandakine benzer bir mp3 arıyorum.

Yönetim kuruluyla görüş Bütçeyi yükseltsinler :D

Al bu ilandakini bu iyi değilmi mp3 tende pek fazla anlamam ama güzelmiş :D :D

Tam bilmiyorum ama o mp3 basslara yoğun deilmiş biraz tizmiş yorumlarda öyle yazıyordu...

Patrona az naz yap maaşına zam yapsın :D

FULL 4GB POWERWAY MİNİ MP3PLAYER.KARGO BEDAVA GittiGidiyor'da 74863757

bak bu var sana Teknosayı önerecem ama Teknosa'da 150 liradan aşağı mp3 bulamazsın senin söylediğin miktardan baya yüksek yani.

Gitti gidiyor'a bak,o site güvenilirdir kapıda ödeme yaparsan sorun çıkmaz ben laptop'ımı satmıştım bi sıkıntı çıkmadı.
Gitti gidiyor'dan alış veriş yapma imkanın varsa değerlendir yani.

İyi olsun diyorsan ve kendince özellik istiyorsan biraz paraya kıyman lazım yalnız yukarıdaki linkteki Gitti gidiyor'daki güzel duruyor.

İyi olsun diyorsan ve kendince özellik istiyorsan biraz paraya kıyman lazım yalnız yukarıdaki linkteki Gitti gidiyor'daki güzel duruyor.

Evet doğrudur biraz daha paraya kıyması gerekiyor yani reelde olacaksa Teknosa iyidir onun için ama biraz pahalı yanı sıra kalitesi çok iyidir sitelerden alacam maddi durumuma göre diyorsa gitti gidiyor iyidir :)

Evet doğrudur biraz daha paraya kıyması gerekiyor yani reelde olacaksa Teknosa iyidir onun için ama biraz pahalı yanı sıra kalitesi çok iyidir sitelerden alacam maddi durumuma göre diyorsa gitti gidiyor iyidir :)

Güzel ve kibar görünüşü var verdiğin linkte ve uygunda fiyatı. Zaten 2yıl garanti var bence dikkatli kullanırsa rahat 5yıl kadar kullanır o da yeter ona..:)

FULL 4GB POWERWAY MİNİ MP3PLAYER.KARGO BEDAVA GittiGidiyor'da 74863757

bak bu var sana Teknosayı önerecem ama Teknosa'da 150 liradan aşağı mp3 bulamazsın senin söylediğin miktardan baya yüksek yani.

Gitti gidiyor'a bak,o site güvenilirdir kapıda ödeme yaparsan sorun çıkmaz ben laptop'ımı satmıştım bi sıkıntı çıkmadı.
Gitti gidiyor'dan alış veriş yapma imkanın varsa değerlendir yani.
Yorumun için TEŞEKKÜRLER... :) Bildiğiniz üzere ben 15 yaşındayım. Kredi kartı ve Banka kartı yok. Kapıda ödeme nasıl ypabilirim biraz konuyu açarsan çok sevinirim yani internetten ilk defa alışveriş yapacam abim her zaman eşya alıyor ama ben ona sorunca bana kızıyor "Napacaksın sen bilipde" diyor... :/

Valla karar senin,ben sana seçebileceğin alternatifleri verdim gerisi sana kalmış :)

Valla yardımın için sağol Hepsiburada'nın kapıda ödeme yaptığını bilmiyordum ablamla konuştum sipariş verecez kapıda ödeme de gerçekleşince işem tamam... :)

Geri