Arkadaşlar lütfen yardım edin.

Konu sahibi son olarak 4006 gün önce görüldü
Arkadaşlar a4tech 3100n yeni mouse klavye set aldım kablosuz.ilk defa kullandigim icin pek bilgi sahibi degilim.icinden pil falan cikti mouse taktim mouse calisti klavyede 1 tane pil yeri gorunuyo diger pil yeri icindeymis toplam 2 tane aliyormus.ben 1 tane pil taktim calismiyo falan. Actim pil yerini pil yoktu icine mi kacti diye dusundum icini actim meger yana kaymis pil 2. Pil yerine kaymis sonra basma silikonlar yer degistirdi silikonlar cikti z ye basiyorum ş cikiyor bunu mobilden yaziyorum ne yapmaliyim

Anladığım kadarı ile pek bilgi sahibi değilsin bu tür şeylerle ilgili olarak o yüzden daha fazla kurcalama bir bilgisayarcıya götür bir de o baksın garanti kapsamını bozmuş olabilmen yüksek ihtimal o yüzden geri gönderme derim ürünü işlem yapmazlar

anladigim kadariyla tuslarin yeri degismis ctrl + shift miydi bi kombinasyonu vardi onun sanki. veya f klavye olarak ayarlidir Bal Porsuğu okusun birde

3310 cihazimdan Tapatalk kullanilarak gönderildi.

anladigim kadariyla tuslarin yeri degismis ctrl + shift miydi bi kombinasyonu vardi onun sanki. veya f klavye olarak ayarlidir @Bal Porsuğu okusun birde

Basma silikonlar yer değiştirdi diyor donanımsal bir sorun var diye düşündüm ben F yada Q klavye ile ilgili değildir herhalde.

tam anlamadim aslinda bende tuslarin yeri degismis diye dusunmustum. bilgi sahibi olan biri cikar sanirim

Klavyeyei sök ve kendin yerleştir icinde basma silikonları değil, onun icinde Bir tabaka var o kaymış olabilir.

klavyeyei söküp onları yerleştirmek zor bişey değil.
Birşeyleri öğrene bilmen için bozman gerekir. Boza boza öğrenceksin arkadşım elini korkak alıştırma. :)

Geri