arkadaşlar düğünde selfi çubuğunu

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
kız tarafı mı almalı erkek tarafı mı sizce. evli ya da evlenecek çiftler yardımcı olabilirse sevinirim. tşkler.

Ben bekarım ama yorum yapabiliyor muyum ? .ddd

ben de bekarım, soruyu da evli ya da evlenecek çiftler birbirine düşsün yuvaları yıkılsın diye sordum zaten. tabii ki de cevap verebilirsiniz.

o an insan onu mu düsünür :) alsin biri iste farketmez

İki taraf da almalı bence herkes kendi tarafını çekeceği için adaletli olunsun.
Diğer türlü kavga çıkar.

arkadaşlar öyle demeyin önemli bir konu bu. selfi çubuğu kimdeyse düğünün kontrolü de ondadır.

Ya arkadaşlar kaç kere söylendi yeni şeyler icat edilmesin. Ne güzel şu zamana kadar yatak odasını şu taraf, oturma odasını şu taraf alır. Evi şunlar düzer, düğünü bunlar yapar diye bölüşülmüştü. Bakın bilgisayarın icadından sonra da Anadolu topraklarında bir fetret devri yaşanmıştı, çocuklar ders çalışmak için alıyor çocuk odasını kayınbirader tarafı düzer diyen bile çıktı. Ayıptır, etmeyin eylemeyin.

10 - 20 tl neyse ben veriyim parasını

o kadar şey bittide selfi çıbığı mı dert oldu :D

hazir böyle bir konu açılmışken benim de bir sorum var,
kızlar bizde adettir 6 tane burma bilezik 15 metre zincir falan alınır ama kaynanam bunları almak istemiyor,babam da almazlarsa vermem diyor çocuk üç gündür ortalıklarda yok .s ne yapmalıyım sizce aşkım için maddiyattan vazmi geceyim .s uf çok kararsizim.

Biz damada emzik,geline biberon takmış bir toplumuz. Onu da takan bulunur elbet,masrafa gerek yok.

kızlar bizde adettir 6 tane burma bilezik 15 metre zincir falan alınır ama kaynanam bunları almak istemiyor,babam da almazlarsa vermem diyor çocuk üç gündür ortalıklarda yok .s ne yapmalıyım sizce aşkım için maddiyattan vazmi geceyim .s uf çok kararsizim.

Çocuk vazgeçmiş bile sanki :dddddddd

nasıl tarafsız ben erkek tarafını temsil eden damat olmayacak mıyım düğünümde. : (((

bence sen evde kalacaksin :p

Karar vermek için acele etme şöyle bir hafta falan geçsin arkadaş iyice bir memleketi terk etsin. İnan bana karar vermen daha kolay olacak.

Oggy senin bu cubukla gecmisin nedir :asd: ben alip kargolicam sana dayanamadim su feryatlarina :asd:

Karar vermek için acele etme şöyle bir hafta falan geçsin arkadaş iyice bir memleketi terk etsin. İnan bana karar vermen daha kolay olacak.

acele işe şeytan karışır diyosun .s bu arada ben mutfak eşyalarımı alayım dimi .s ay çok sağol ya içim rahatladı sjfjsfkssld

Selfie çubuğu satan amca düğün hediyesi vermeli.

Geri