arkadaşlar çok fena köşeye sıkıştım acil yardım

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
öncelikle herkese merhabalar,
kanalıma hoşgeldiniz. konularımı özlediğiniz aşikar. zira paçalarıma sarılan arkadaşlar oldu lüffen konu lüffen diye salya sümük ağlayanlarınız oldu. eee herşeyin de bi zamanı var. konuya girmeden önce eğer yanlış yere açtıysam yönetici arkadaşlardan ilgili bölüme taşınmasını rica ediyorum.

evet yaklaşık 15 yıldır çalıştığım şirkette internet ve pc'den en iyi anlayan kişi olduğum için kendimi IT müdürü addetmiştim. genelde bütün sorunları çözerdim. ortalıkta cool bir showman edasıyla gezerdim. ta ki şirket taşınana kadar.

arkadaşlar 5 katlı bir binaya taşındık. interneti kablolu kullandığımız ortak bir ağımız var. wifi için de ayrıca bir modemimiz var. işte bu namussuz modemi her kata dağıtmak için access point kullanıyoruz. toplam 3 access point var. wifi'e bağlanmak istediğimiz zaman "oturum aç" başlığı altında uyarı alıyoruz. kullanıcı adı veya şifreniz hatalı olabilir diyor.

anladığım kadarıyla elektrikler gittiğinde falan acces pointler ana modemden daha hızlı açıldığı için daha sonra açılan modemden ip alamıyor. dolayısıyla da internete çıkamıyoruz. bir iki defa kabloları çıkarıp takma yöntemiyle sorunu çözdüm ama artık çözemiyorum :///

rezil olmak üzereyim. yardımcı olun pls

Öncelikle merhaba
Kanımca derdin bence düşük versiyonlu cihazlar diğer anladığım kadarıyla her elektrik gidiş gelişinde ıp unutuyor.eğer ortam kalabalıksa şişme yapıyor.Sadece sizin değil düşük versiyonlu diğer bir değişle kalitesiz cihazların sebep olduğu kronik bir sorun.Çözüm yolu firma ile görüşüp sorunun çözülmesini iletmek

Öncelikle merhaba
Kanımca derdin bence düşük versiyonlu cihazlar diğer anladığım kadarıyla her elektrik gidiş gelişinde ıp unutuyor.eğer ortam kalabalıksa şişme yapıyor.Sadece sizin değil düşük versiyonlu diğer bir değişle kalitesiz cihazların sebep olduğu kronik bir sorun.Çözüm yolu firma ile görüşüp sorunun çözülmesini iletmek

mesela müşteri geldiğinde bilgisayarıyla wifiye bağlanmakta sorun yaşıyor. ilk etapta bağlanmıyor. modemi resetle pcyi resetle vs derken ancak bağlanıyor. sanırım haklısın. cihazlar dandik

Şirket eski yerine dönse ?

Geri